конвектор Eldom RH15 1500W

Производител: Eldom
Код на продукта: RH15
Категория: Конвектори
На изплащане

189.00

Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП париба

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

189.00

  • Наличност: В наличност


Подаръци

Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж

Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване

Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

Конвектор за монтаж на стена, с марка "Eldom", модел "RH15 1500W" , се характеризира с безшумен режим на действие и изключително дълъг период на употреба. Проектиран е със супер икономично електронно управление, спестяващо до 20% от разходите за електроенергия, в сравнение с моделите с механичен терморегулатор. Постоянното ниво на температурата в помещението, се подържа  от електронния терморегулатор, с точност до +/- 0.1ºC. Дизайнът на този модел стенни конвектори, е супер, само 59 мм.

Конвекторът, с марката "Eldom", разполага с внедрена автоматична термозащита, която не позволява прегравяне на уреда, дори при неволно покриване, тъй като той автоматично преустановява дейността си, при достигане на 150 º. Разполага и с функция против замръзване, при която, конвектора се включва автоматично, при температура в помещението под 5ºС. Защитата против падане, пък гарантира, гарантира безопасно използване, тъй като уреда се изключва автоматично в такива моменти. Моделът е снабден и с функцията „отложен старт“ до 72 часа, защита от достъп на деца и Sleep режим на LED дисплея, чрез който през нощта дисплея намалява автоматично яркостта си, благодарение на специален сензор.

Конвекторите от този модел на "Eldom", имат неръждаем нагревателен елемент с оптимална форма и голям обсег на действие. По този начин бързо се създават подходящите условия за отдих, с минимално натоварване на нагревателя. Благодарение на конструкцията си и алуминиевия си двоен радиатор, този модел конвектори отдават на 100% своята отоплителна мощ. Моделът има вградена защита от влага, с клас IP 24, което му позволява да бъде използан и в помещения с повече влага.

Технически характеристики
Гаранция 7 години
За помещения (m²) 15
Захранващо напрежение (V) 220
Мощност (W) 1500
Препоръчителен обем (куб. м.) 39
Произход България
Размери Д х В х Ш (mm) 86 x 434 x 916
Тегло (кг.) 7.3
Термостат Електронен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти