fb pixel img

Термопомпени системи въздух-вода

Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
Арома подарък
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2 г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2 г. гаранция
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Показани 1 от 12 | 55 (5 Страници)

Колкото повече време прекарваме в бранша с климатични системи, толкова повече работа започваме да си имаме със сложни клиентски запитвания. Истината е, че много от нашите клиенти искат понякога странни неща като сложни системи, които имат за цел да покрият огромен диапазон от пространства.

В такива ситуации ние ги пращаме директно към категорията ни с термопомпени системи въздух-вода, където ще намерят невероятни уреди. Веки артикул, старателно инспектиран за качество и устойчивост, може да свърши наистина невероятна работа за всеки наш клиент.

В настоящата категория са побрани всякакви продукти, които са на достъпни цени и с висок коефициент на полезно действие (КПД). Те са измислени, за да спестяват пари на фирми, които разполагат с наистина огромни пространства.

Доверете се на нашите експерти, които ще ви препоръчат да използвате тези артикули само и единствено в помещения, които са с промишлена насоченост, а не в домашни условия, където е достатъчен просто един домашен, любителски климатик.

Разбира се, не искаме да подценяваме мненията за инверторните климатици в останалите категории, но те по никакъв начин не могат да се свържат с тези, които предлагаме в тази част от нашия онлайн магазин. Очакваме ви, за да изберете онова, от което имате нужда и онова, което ще ви бъде наистина полезно!

Защо да изберете нашите термопомпени системи въздух-вода

Когато става дума за термопомрени системи въздух-вода вие със сигурност не трябва да си представяте домашна атмосфера. Напротив – добре е да закупите подобно климатично устройство за хангар с внушителна квадратура.

Най-важното е наистина да пресметнете какво точно ще обслужва този вид системи. Всъщност, ако съхранявате стоки, които не се развалят (например някакви индустриални материали с нехранителна стойност), то такъв климатик е на практика излишен разход.

Все пак, ако сте твърдо решени да заложите на артикул от тази категория, то по-добре направете стабилна инвестиция като задължително я пресметнете предварително, защото сумите в категорията са малко по-внушителни от сумите при останалите.

eclima.bg – вие сте нашият основен приоритет

Клиентите, нашите лоялни клиенти, са нашето истинско вдъхновение. Никога не сме делили клиентите си на лоялни и еднократни.

Щом сте при нас, щом имате нужда от помощ, свързана с климатична техника, то ние сме на пълно ваше разположение, за да пресметнем рискове, плюсове, минуси и най-важното – нужно ли е изобщо да закупувате артикула, към който сте се устремили. Направете необходимото, за да се свържете с наш служител и той да приложи необходимата компетентност, за да реши казуса ви.

Очакваме ви, за да работим заедно и да ви докажем, че има съвестни търговци в България!

Климатът около вашия обект определя това каква мощност на работа ви е необходима. В райони с по-големи температурни амплитуди е нужна по-висока мощност за да се нагрее или охлади ефективно въздухът.

Размерът на уреда също е от значение за това колко ефективно ще нагрява и охлажда въздуха в сгради с определен брой помещения.

В случай, че се нуждаете от допълнителен съвет при избор на уреди за отопление и охлаждане, можете да се обърнете към специалистите от Eclima.bg.

Термопомпата е изключително енергийно ефективен отоплителен уред, тъй като тя поема въздух от околната среда и го прехвърля към вътрешните помещения, охладен или затоплен. Външното тяло приема топлината от околния въздух и я пренася към хладилна течност.

Хладилната течност служи за пренасяне на топлината към резервоар за вода, която по този начин се нагрява и в радиаторите започва да циркулира топла вода, която нагрява и въздуха по уютен начин.

Изстудената вече вода се прехвърля обратно към външното тяло. Термопомпата може да действа и по обратният начин и да охлажда въздуха в помещението, като взима топлината от него и я връща в околната среда.

4.04 | 63