fb pixel img

За Нас

Eclima.bg е фирма, която е основа на принципите на прецизност, лоялност към екип и клиенти, и най-вече, старание към непрестанно подобряване. Основната преди 15 години, нашата цел в началото бе да продаване най-популярните климатици на пазара, но с годините разбрахме, че качеството е много по-важно и за това заложихме на ключови производители на климатични системи.

В ядрото на нашата организация стои дълбоко разбиране на нуждите на нашите клиенти и това какво всъщност е най-добро, не само за климатизацията на един бизнес, но и отопляване на цяла къща. С годините работа в тази индустрия разбрахме кои са най-добрите позиции за един климатик и разработихме система от изчисления, чрез които най-точно да определим правилното място на монтаж.

Няма значение дали уреда е подов, стенен или колонен, нашите експертни монтажисти могат да се справят с позиционирането на новата ви придобивка. Използвайки адаптивната ни система за най-оптимално положения на всяко затоплящо тяло, ние сме способни многократно да увеличим ефикасността на всеки уред.

Какво прави нашият екип за вас

Ролята на Eclima.bg в живота Ви се изразява в това да Ви помага при избора на правилния климатик, който да отговаря на вашите потребности. Този избор може да обхване цялата ни селекция, или пък да бъде специфичен уред, който по специфичен начин да пасне на вашите нужди.

Като един от най-големите онлайн магазини за климатици в България, нашата задача е да ви предоставим познати или нови марки отоплителни системи при това на добра цена. Наясно сме, че качеството е важно за вас и затова нашите екипи щателно проверяват всяка серия от продукти, за да осигури само най-доброто за клиента.

Освен като доставчик, Еклима ЕООД може да се намеси и като консултираща фирма за създаването и изграждането на цели климатични системи за вашия дом, складове или офис пространства. Ако ваш проект има нужда от експертно мнение, освен от добри уреди, ние можем да ви асистираме, като използваме цялата си експертиза, натрупана през години.

Гордо можем да заявим, че имаме готовност да предоставим едновременно и план за действие, и подбор на точните компоненти, части и елементи, които да работят като едно цяло в името на вашия комфорт.

По този начин вие не само си спестявате време и пари, а можете да си спестите значителни и средства за поддръжка и въвеждане в експлоатация на вашите инсталации.

Eclima.bg е каталог за климатици онлайн предлагащ всичко за отоплението и охлаждането на вашия дом, офис, склад и други: инверторни климатици, мултисплит системи, конвектори, хиперинверторни климатици, подови климатици, касетъчни климатици, колонни климатици, мобилни климатици, въздушни завеси, аксесоари за монтаж и WiFi адаптери.

Предлагаме правилния избор на изгодни и евтини цени от водещи марки климатици като: Дайкин (Daikin), Мицубиши (Mitsubishi), Грее (Gree), Мидеа (Midea), Фуджицу (Fujitsu), Панасоник (Panasonic), Тошиба (Toshiba), Осака (Osaka), Хитачи (Hitachi), Фуджи Електрик (Fuji Electric), Аристон (Ariston), Ариели (Arielli), Аукс (Aux), Купър и Хунтър (Cooper and Hunter), Самсунг (Samsung) и други видове климатици.