fb pixel img

Вентилаторни конвектори

Независимо, че пазарът за системи за отопление и вентилация предлага все по нови уреди, потребителите по целия свят продължават да избират вентилаторни конвектори. Тези добре познати отоплителни тела имат редица предимства, поради което няма изгледи скоро да отпаднат от пазара.

Като надежден търговец на отоплителни тела, ние от Eclima.bg ви предоставяме богата колекция от различни по вид конвектори, в която всеки клиент може да намери най-подходящия за него уред.

Сред нашите предложения ще срещнете имена на водещи производители като Innova, Sabiana, Crystal и много други.

Какви вентилаторни конвектори се предлагат в Еклима

Нашият екип се стреми да подбира онези вентилаторни конвектори, които се отличават с най-високата възможна енергийна ефективност, която може да има подобен уред. Ето защо от всеки продукт можете да очаквате икономичност и същевременно висока мощност и топлинен комфорт.

Тъй като се стремим да отговорим на непрекъснато растящите изисквания на съвременния потребител, ние подбираме уреди за отопление с иновативни функционалности и тих режим на работа.

Сред нашите предложения ще откриете конвектори, които се различават според своя монтаж, в това число:

  • Свободностоящи;
  • Стенни;
  • Таванни.

Предлагаме отоплителни уреди в различен ценови диапазон, за да може всеки клиент да открие за себе си онзи, който най-добре отговаря на нуждите, възможностите и предпочитанията му.

Тук ще откриете конвектори с вентилатор, подходящи както за дома, така и за големи обществени сгради.

Предимствата на отоплението с този вид уреди

Вентилаторният конвектор обединява функциите на климатиците и на радиаторите. Той има много предимства, което го прави предпочитано отоплително тяло от множество хора. Той може да достигне желаната температура изключително бързо, при това съвременните модели работят почти безшумно.

Срокът на експлоатация на този отоплителен уред е изключително дълъг, което е още един фактор за по-ниски разходи и икономичност. Неговата работа не зависи от външната температура, но принципът му на действие позволява да бъде свързван и към термопомпени системи и други инсталации.

Вентилаторният конвектор е и изключително компактен, а въпреки малкия си размер може да затопли и помещения с голяма площ. Свободностоящите модели не изискват монтаж, а монтирането на стенните или таванните изисква минимални усилия от страна на клиентите.

Защо да изберете отоплителни уреди от Eclima.bg

Главната цел на екипа на Eclima.bg е комфортът и удовлетворението на потребителите ни. Ето защо подбираме винаги най-доброто от доказани световни и български производители.

В случай, че се нуждаете от висококачествени отоплителни тела на достъпни цени, можете и да се възползвате от опцията ни за изплащане без оскъпяване и безплатна доставка.

В eclima.bg ще откриете най-добрите вентилаторни конвектори на ХИТ цени с най-висок клас подходящи за вашия бюджет и нужди. Вентилаторни конвектори с ТОП цена от eclima.bg са Вашия правилен избор! Купете Вашия вентилаторен конвектор на изплащане без оскъпяване или изберете икономични вентилаторни конвектори на промоция от Кристал (Crystal), Сабиана (Sabiana), Инова (Innova) и още много други с безплатна доставка в цяла България.

Този вид уред съчетава в себе си характеристики на радиаторите и на климатиците, който изключително бързо може да достигне желаната температура, тъй като работи с висока мощност. Той отоплява въздуха, като го засмуква посредством вентилатори, прекарва го през топлообменник, по който тече гореща вода, и го връща обратно в атмосферата, приятно затоплен.

Конвекторите могат да бъдат използвани както за домашно отопление, така и за отопление на обществени сгради. Някои видове не изискват монтаж, тъй като са преносими, но има и такива със стенен монтаж.

Всеки потребител има различни нужди и предпочитания, когато става въпрос за отоплителни тела, но има някои обективни фактори, според които да прецените кои конвектори са наистина качествени.

Един съвременен уред би следвало да работи икономично и да предлага разнообразни иновативни функционалности. За предпочитане са отоплителните тела с висок клас на енергийна ефективност и висок процент на икономия на електрическата енергия.

Безшумната работа на уреда също е приоритет за производителите, които не правят компромиси с качеството на своите продукти.

Ако се нуждаете от насоки при избор на отоплителни тела, можете да се обърнете съм екипа на Eclima.bg.

Няма продукти в тази категория.

4.26 | 55
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.