fb pixel img

Eldom

Фиксирана доставка
Подов конвектор Eldom CFV 2000

119.00лв

Фиксирана доставка
Подов конвектор Eldom CFV 2000 BL

119.00лв

7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Eldom Galant RH01W10W-W WiFi, 1000W, Електронен програмируем термостат
7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Eldom Galant RH01W15W-W WiFi, 1500W, Електронен програмируем термостат
7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Eldom Galant RH01W20W-W WiFi, 2000W, Електронен програмируем термостат
7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Eldom Galant RH01W25W-W WiFi, 2500W, Електронен програмируем термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Eldom RH10NW WiFi, 1000W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Eldom RH15NW WiFi, 1500W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Eldom RH20NW WiFi, 2000W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Подов конвектор Eldom CF 2000

109.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Eldom RH25NW WiFi, 2500W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Подов конвектор Eldom CF 2000 BL

109.00лв

Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)

В работата си срещаме много хора, които търсят най-качественото, но за жалост често го намират в чужди брандове. Разбира се, чуждите държави доста повече инвестират в това техните дори и частни заводи да произвеждат възможно най-добрите електроуреди.

В България, обаче нещата стоят по-различно и тук най-често частниците се издържат сами и подсигуряват своето бъдеще на цената на доста усилия. Разбира се, това не им пречи да са напълно конкурентноспособни и не само да оцеляват, но и да се развиват с едни изключително добри темпове.

Вие, като български потребители, най-вероятно сте виждали на какво са способни тези фирми и какво наистина могат да предложат на своите клиенти. С един такъв бранд желаем да ви запознаем днес и той е един от онези, които спокойно могат да се нарекат лидери на производството на електроуреди за домакинството и офиса.

Готови ли сте да ви изненадаме с мащаба, в който е успял да се разгърне един от най-сериозните брандове в държавата ни, ситуиран в морската столица Варна. Там от близо 40 години се подвизава Eldom, който посредством нещата, които прави, инжектира едно невероятно спокойствие на своите потребители.

Ако искате и вие да сте от хората, които всекидневно се ползват с привилегията да бъдат невероятно близо до комфорта, който ви дават продуктите на този бранд, доверете се на нашите експерти, когато ви препоръчват именно него. Очакваме ви на касата на нашия онлайн магазин!

Конвектори Eldom - заложете на българското

Това, което можем да ви споделим, когато говорим за бранд от такава величина е, че той съвсем сигурно заявява и подкрепя твърдението, че по-хубаво от българското няма. Няма да намерите хора, които по всякакъв начин се опитват да помогнат на клиентите, задоволявайки потреблението на българския пазар.

Този бранд е напълно отдаден на идеята, че нашият пазар винаги е бил и ще трябва да бъде възможно най-добре задоволен преди да се изнасят продукти извън граница. Бъдете от списъка на онези удовлетворени клиенти, които вече се довериха на българските продукти, създадени от български експерти и измайсторени от български ръце!

Eclima.bg – ние сме онези, които ще ви помогнат във всяка ситуация

Останалото, което зависи от нас като онлайн магазин, се изразява в това да ви дадем бърз и безпроблемен достъп до уреди и продукти от тази висота. Ние от Eclima.bg винаги сме били върли поддръжници най-вече на българските брандове и заради това няма нищо лошо да ни послушате и да се доверите именно на тях.

Очакваме ви в частта с уредите на нашите български брандове. До нови срещи!