fb pixel img

Слънчеви колектори

Безплатна доставка
2г. гаранция
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Вероятно в днешно време няма човек, който да не знае за ползите от употребата на слънчеви колектори. Във времена, в които опазването на околната среда е един от приоритетите на цялото човечество, това да се сдобиете с подобен уред е едно от малките неща, които бихте могли да направите, за да допринесете по някакъв начин.

Отоплението с помощта на слънчеви панели не само допринася към по-устойчиво развитие, но има и ползи за самите вас. Тъй като използва изцяло природен и възобновяем източник на енергия, този тип отопление не ви натоварва с никакви разходи.

С грижа за нашите потребители, ние от Eclima.bg подбрахме висококачествени слънчеви панели, които ви предлагаме на изключително изгодни цени.

Какви слънчеви колектори ще откриете при нас

Тук ще намерите колектори от водещи производители от световния пазар, в това число и слънчеви колектори Bosch.

Предимствата на подбраните от нас колектори са най-различни, включително фактът, че благодарение на иновативните технологии в изработката им, те могат ефективно и бързо да затоплят голямо количество вода. Те притежават и допълнителни системи за защита от атмосферни влияния, механични въздействия и корозия.

Моделите, които подбрахме за вас, са проектирани по начин, който изключително улеснява техния монтаж и гарантира добра устойчивост. Постарахме се да изпълним колекцията си с модели, които не се нуждаят от допълнителни конструкции и сериозна предварителна подготовка за качествен монтаж.

Заставаме зад обещанията за дълъг срок на експлоатация с дългосрочна гаранция, която предоставяме при покупката на всеки подбран от нас слънчев колектор.

Колекторите могат да оптимизират разходите ви за отопление като ги намалят с до 70 процента. Системите в изработката на тези уреди функционират по начин, който повишава тяхната ефективност, съответно и вашия топлинен комфорт.

Предимствата на слънчевите панели

Това да използвате природни източници на енергия за отопление има толкова много предимства, че би било необичайно да не се възползвате от него посредством употребата на слънчеви панели.

Както вече споменахме, сметките ви за топла вода ще бъдат много по-ниски, а освен това слънчевите лъчи са един на практика безкраен източник на енергия. Улавяйки ги, колекторите ги предават на водата в бойлера и по този начин имате топла вода директно подарена ви от слънцето.

Защо да изберете отоплителни уреди от Eclima.bg

Винаги, когато подбираме продукти, ние се поставяме на мястото на своите потребители, за да изберем онези отоплителни уреди, които могат да отговорят на всички ваши предпочитания и нужди.

Ето защо в Eclima.bg всеки клиент може да открие продуктът, който сякаш е предназначен именно за него.

В eclima.bg ще откриете най-добрите слънчеви колектори на ХИТ цени с най-висок клас подходящи за вашия бюджет и нужди. Слънчев колектор на ТОП цена от eclima.bg е Вашия правилен избор! Купете Вашата слънчев колектор на изплащане без оскъпяване от Бош (Bosch) с безплатна доставка в цяла България.

В случай, че ще ползвате нагрятата вода и топлината за битови нужди, е важно да вземете под внимание какво количество топла вода ще ви е необходима според размера на домакинството.

От тези фактори зависи колко голям размер на колектора ще ви е нужен за ефективно отопление. Различните размери са подходящи за различен обем бойлери.

В случай, че се нуждаете от насоки относно подходящия модел колектор, можете да се обърнете към опитните служители на Eclima.bg.

Най-важната стъпка преди да пристъпите към монтажа, е да изберете подходящата локация. Въпреки, че най-често тези уреди се монтират на покрива, напоследък се инсталират и на стени, тъй като по този начин се осъществява по-лесна и удобна връзка с бойлера.

Самата инсталация е лесна, тъй като се налага единствено да фиксирате соларния колектор с подходящите за целта крепежни елементи. Съобразете се с това какъв вид монтаж е най-подходящ за съответния модел, който сте избрали.

Спазвайте подробно инструкциите за поставянето на отделните крепежни елементи, необходимата последователност и разстоянията между тях.

4.22 | 58