fb pixel img

Мултисплит системи

Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
-6 % намаление
3г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2 г. гаранция
Безплатна доставка
3г. гаранция
Безплатна доставка
2 г. гаранция
Безплатна доставка
2г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Показани 1 от 12 | 79 (7 Страници)

Мултисплит системи

Все повече хора желаят да контролират лесно и бързо температурата у дома. Комфортът, обаче зависи не само от цената на климатика, а от неговата ефективност.

Разбира се, това означава, че трябва да послушате експертите, които редовно съветват нещо изключително важно – първоначалната инвестиция трябва да е най-добре премисленото нещо при покупка не само на мултисплит системи, но и на климатични такива като цяло.

Кое е основното преимущество на нашите мултисплит системи

Нашите мултисплит системи са онова, което търсят собствениците на големи жилища или офиси. Ако живеете или работите на място с повече от три или четири помещения, то вашата покупка задължително трябва да е от настоящата категория.

Това означава, че само с едно външно тяло, вие ще успявате да захраните до пет вътрешни. Така едновременно ще спестите място отвън, ако сградата, в която ще монтирате, е малка, както и ще запазите нейния естетически вид.

Не бързайте да влагате средства в огромни, мощни евтини климатици на ниски цени, ако имате шанс да закупите едно външно тяло, с което да сте господар на температурата в няколко помещения у дома или в офиса. Всичко, което правите в името на комфорта, трябва да е премислено и добре изпипано – останалото е просто загуба на средства.

Защо да се доверите на eclima.bg

Колкото повече търсите климатични системи в интернет, толкова по-голям е шансът да се изгубите сред резултатите и огромното текучество от сайтове и онлайн магазини. Онлайн пространството е прекалено широко, за да търсите резултат по резултат.

Важно е в днешно време човек да търси, за да открие най-правилното решение за своите нужди, но още по-важно е да може да търси на правилното място. Нашият онлайн магазин е нещото, което всеки бъдещ купувач на икономичен инверторен климатик трябва да познава.

Ако сте притеснени относно това, че нямате шанс да откриете необходимото, то ние имаме точно тази категория за вас. Намирате се в едно от кътчетата в нашия магазин, с което се гордеем в най-голяма степен.

Така е, защото системите, които се предлагат тук, са нещо, което със сигурност ще покрие всички изисквания дори и на най-взискателните. Няма спор – всичко, което съдържа в името си частта „мулти“ е нещо, което лесно може да привлече и заслужено да открадне вниманието ви.

Готови ли сте да се доверите на един от най-напредналите и развили се онлайн магазини на българския пазар? Ако да – то ние сме онези, които спокойно могат да ви помогнат с избора на качествени системи, с които да внесете уют и комфорт в ежедневието си!

И двата вида уреди биха могли да се използват за отоплението на голям брой помещения едновременно, в случай, че климатикът е включен в мулти-сплит система.

И двата вида уреди работят посредством компресор, като извличат и преместват топлината от едно място на друго и могат да работят в режим на отопление или на охлаждане. При термопомпата обаче въздухът не се нагрява или охлажда директно, а посредством загряване на водата, налична в отоплителната система.

Към мулти-сплит системите могат да бъдат монтирани по-голям брой отоплителни тела.

Преди да преминете към инсталацията на система за отопление, трябва внимателно да подберете мястото за монтажа на външното тяло. Изберете такова място, което гарантира минимално разстояние между основния източник и вътрешните тела.

Първоначално следва да инсталирате електрическите кабели, които ще свързват телата. Следващата стъпка е да монтирате външното тяло в съответствие с инструкциите, като за целта ще се нуждаете от набор от инструменти, сред които и перфоратор, за да пробиете дупки в стените.

В случай, че се нуждаете от допълнителна информация относно монтажът на подобни отоплителни системи, бихте могли да се обърнете към специалистите от Eclima.bg.

3.75 | 93