fb pixel img

Конвектори

Фиксирана доставка
Фиксирана доставка
Фиксирана доставка
Фиксирана доставка
Фиксирана доставка
Фиксирана доставка
Фиксирана доставка
Фиксирана доставка
Показани 1 от 12 | 255 (22 Страници)

Търсите конвектори? Нима никой не се и опитва да ви помогне и да бъде с вас коректен и отзивчив? Защо търпите?

Да, задаваме ви тези въпроси, за да се замислите дали всъщност някой от търговците, с които сте работили досега, ви заслужава реално. Ако се замисляте преди да отговорите, то в такъв случай имате сериозен проблем – трябва ви промяна.

Искате ли да получите най-добрата техника, на най-достъпната цена, елате в нашия онлайн магазин за климатични системи, където ще намерите и куп аксесоари за тях. Това ви гарантира дълга експлоатация, сериозна гаранционна поддръжка, която не е украсена с куп изисквания, които са просто недостижими, както и най-важното – адекватно отношение.

Клиентите са абсолютно беззащитни в условията на онлайн търговия и вместо да се възползваме от това, ние се стремим да даваме максималното от себе си, за да поддържаме безопасността и реда в този суров аспект от живота на всеки. Обичаме удовлетворението, което изпитвате след като сте постигнали перфектната, мечтаната покупка!

Готови ли сте да работим заедно, за да постигнете най-доброто, на което сте способни, независимо дали сте в офиса, у дома или във фитнес залата? Ние сме в готовност да помагаме!

Защо да закупите икономични конвектори от нас

Нашите конвектори са всичко онова, което търсите от един подобен уред. При закупуването на артикул от настоящата категория, освен физическия уред, вие получавате и гаранция, бърза доставка, безплатен монтаж и още куп приятни бонуси, които несъмнено заслужавате!

Не караме нашите клиенти да гонят лесното, даваме им нужното, без това да оскъпява поръчката и крайната цена. Българският клиент заслужава да бъде третиран като европейски такъв и ние от екипа на eclima.bg считаме, че сме един от достатъчно развилите се брандове, за да можем да го осигурим.

eclima.bg – очакваме ви, за да покорим върха заедно

Когато говорим за развитие на брандове, няма как да не си спомним първите моменти, в които осъзнахме, че сме помогнали на хора, които са разчитали на нас. Те бяха толкова доволни, обадиха ни се, за да ни благодарят, бяха щастливи заради нашия труд.

Тази, а и още десетки ситуации ни служат като своеобразен емоционален трамплин, който постоянно ни издига високо, за да можем да виждаме ясно и отчетливо всички проблеми. Разбира се, знаем отлично, че имаме грешки, които е добре да изчистваме и правим необходимото, за да го постигаме.

Не можем да кажем, че сме перфектни, но се стремим към прогрес в работата с нашите клиенти, което е основното качество, отличаващи ни от други.

Бързото развитие на съвременните технологии позволява да бъдат създавани отоплителни уреди с все по-висока енергийна ефективност. В днешно време можете да намерите изключително икономични конвектори с различни настройки и енергоспестяващи режими.

Съвременните модели разполагат със специални системи, които им позволяват да намалят оборотите си или да се изключват, когато е достигната желаната температура, което предотвратява излишни загуби на топлина и разход на електрическа енергия.

Стига да ползвате тези отоплителни тела по правилния начин, няма да се налага да плащате необичайно високи сметки за ток.

Ако се нуждаете от енергийно ефективно отопление, можете да разгледате предложенията на Eclima.bg.

Максималната мощност на един отоплителен уред е важна характеристика, с която да се съобразите при избора. Тя определя в някаква степен какъв ще бъде вашият разход на електричество.

2000 вата, или 2 киловата, е максималната мощност на стандартния конвектор. Тази характеристика показва колко вата електричество изразходва отоплителният уред за един час.

Това електричество би било достатъчно за ефективното и уютното затопляне на помещение с площ около 20 квадратни метра.

Знаейки каква е цената на тока за един киловатчас, можете да определите какви биха били вашите разходи.

3.80 | 65