fb pixel img

Въздушни завеси

Безплатна доставка
Арома подарък

1706.00 лв

Безплатна доставка
Арома подарък

2749.00 лв

Безплатна доставка
Арома подарък

1279.00 лв

Безплатна доставка
Арома подарък

949.00 лв

Безплатна доставка
Арома подарък

1589.00 лв

Безплатна доставка
Арома подарък

1359.00 лв

Безплатна доставка
Арома подарък
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Когато влизате в любимия си супермаркет, усещате ли силен приток на прохлада или топлина? А това най-вероятно ви кара да се усмихнете и да се чувствате добре?

Ако е така, то вие най-вероятно сте станали „жертва“ на действието на въздушни завеси. Това е един доста интересен и сравнително нов метод за решаване с проблеми, свързани с напускане на обработен въздух от сградата, в която се намирате.

Също така, те са и удобен начин за контролиране на приятната температура в условията на екстремни метеорологични условия, господарстващи навън. Всичко, което трябва да знаете за този тип уреди, които предлагаме, ще разберете след малко.

Първо, обаче нека любезно ви поканим и в останалите категории на нашия онлайн магазин, в който ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да бъдете в крак с климатичните технологии!

Какво представляват и за къде се прилагат нашите въздушни завеси

Наборът от въздушни завеси, който предлагаме, ще ви дари най-вече със спокойствието в работна среда. Разбира се, нищо не пречи да монтирате такъв на вилата си или на жилището ви, ако то е с малко по-внушителни размери.

Нашата част от работата е да ви предложим всички онези ползи на този тип електрически редактори на температурата в помещенията. Всъщност, този тип уреди са невероятен начин за напълно естествено справяне с проблемните насекоми, прах и други вредни фактори, които е нормално да влизат дори и в офис сградите.

Ние имаме удоволствието да ви представим завеси за най-добрите марки климатици от ново поколение, които дори разполагат с възможността да преценяват каква да е силата на въздушната струя, която изпускат. Ако навън е прашно или пък се отчете прекалено често или продължително отваряне на вратите, то автоматично завесата започва да третира помещението по различен начин.

Изходът от всичко това? Икономично действие на уреда, което пък води до ниски, почти незначителни сметки за ток за предприятието в края на месеца.

eclima.bg и защо да предпочетете нас

Нашият онлайн магазин любезно ви кани да станете част от едно невероятно напреднало технологично семейство! Ние сме тук, за да ви помогнем с това да изберете най-добрите електроуреди, които да ви бъдат единствено и само от полза, когато изпитвате трудности с контролирането на температурната обстановка в помещенията.

Готови сме да ви дадем напътствия, което да допринесе за индивидуалното справяне с вашия конкретен проблем. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, където ще откриете безплатна доставка, качествени уреди, достъпни цени и най-важното – добро отношение като към европейски клиенти.

Светът такъв, какъвто заслужавате да го видите – комфортен и уютен!

4.23 | 42