fb pixel img

Колонни климатици

0% Лихва
Безплатна доставка
2г. гаранция
Най-купуван
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
2 г. гаранция
Арома подарък
Най-купуван
Безплатна доставка
2 г. гаранция
Арома подарък
Най-икономичен
Безплатна доставка
2 години
Арома подарък
Безплатна доставка
3г. гаранция
Безплатна доставка
3г. гаранция
-7 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатна доставка
2 години
Безплатна доставка
3г. гаранция
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
3г. гаранция
Арома подарък
Показани 1 от 12 | 57 (5 Страници)

Колонни климатици

Случвало ли ви се е да отидете на ресторант или на фитнес и отнякъде да ви облее приятна въздушна струя, съобразена идеално с температурата, която желаете в момента? Е, източниците на този приятен въздушен поток, който блазни сетивата ви, най-вероятно са колонни климатици.

Истината е, че този тип климатични системи не са от най-предпочитаните за домашни условия, но пък хората залагат на тях най-вече, когато става дума за обзавеждане на широки офиси, фитнес зали и заведения. Те изглеждат добре, внушителни са, разполагат с огромен работен обем и най-важното – достъпни са.

Къде е най-подходяща употребата на колонни климатици

В нашият онлайн магазин, където всеки е добре дошъл, вие ще намерите колонни климатици от всякакъв ценови клас. Добре познати на българския пазар производители правят невероятно качествени продукти от такъв тип, така че какво ви спира да им се доверите?

Ако желаете вашата фитнес зала, вашият офис или малко, семейно заведение да приветства клиентите с комфорт още от прага, то целта ви е да се сдобиете с продукти от настоящата категория, в която се намирате. Готови ли сте да направите една от най-добрите си инвестиции?

Кое може да ви накара да се доверите на eclima.bg

Онлайн търговецът трябва да бъде непоколебим в представянето си пред клиентите. Това, което ние правим в името на вашите комфорт и уют, са неща, свързани директно с нашите компетенции.

Служителите ни са истински разбирачи на тема климатични системи, но те притежават и едно друго, не по-малко важно качество – отношение към клиента. Индивидуалността, с която се отнасяме към казуса на всеки, е нещото, което връща хората обратно при нас преди всяка следваща покупка на системи за контрол на температурата на закрито.

Едно от хубавите неща, които ще видите при нас, това е бързата работа с клиентските запитвания от всякакво естество по темата с вида и цената на климатиците. Всъщност, това е само началото.

Ние можем да ви препоръчаме всякакъв вид системи, които да удовлетворят търсенето ви, да попълнят изискванията ви и най-вече да ви накарат да се чувствате истински доволни от факта, че сте заложили на нас – хората, които могат да ви накарат да се почувствате важни клиенти. Ако сме в Европейския съюз, ние сме на мнение, че всеки наш потребител трябва да се чувства европеец.

Основното нещо, което може да ви накара да се чувствате така, е доброто обслужване, което трябва да можете да получавате отвсякъде. Готови ли сте да работите с един от най-добрите онлайн магазини за отоплителна техника в България?

Очакваме ви!

Различните видове уреди за отопление и климатизация имат различни функционалности, които ги правят подходящи за различните нужди на потребителите.

В случай, че отоплявате по-големи помещения, конвенционалните видове не биха предоставили необходимата мощност на отопление.

Уредите, които могат да работят с необходимата мощност за отопляване на обществени и индустриални сгради са именно колонните климатици. Ако отоплявате заведения, офиси или зали, те представляват най-доброто решение.

Повечето видове климатици биха могли осигурят икономично и ефективно отопление за дома. В случай, че помещението е с площ по-голяма от 50 квадратни метра обаче, най-ефективни биха били колонните климатици.

Моделите се отличават с това, че освен, че произвеждат достатъчно топлина за големи сгради, те ефективно разпръскват въздушната струя равномерно из цялото помещение. По този начин осигуряват топлинен комфорт в помещения с голям поток от хора.

В случай, че се нуждаете от енергийно ефективни уреди за отопление на помещения, по-големи от 50 квадрата, можете да потърсите сред предложенията на Eclima.bg.

3.98 | 61