fb pixel img

Конвектор Atlantic Altis Ecoboost 3 WiFi 2000W, Електронен програмируем термостат

Производител: Atlantic
Код на продукта: 500494
Категория: Конвектори
На изплащане
379.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

DSK лого БНП Париба лого
TBI лого
  UniCredit лого
379.00

  • Наличност: В наличност


Подаръци
Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж
Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

Конвектор Atlantic Altis Ecoboost 3 WiFi 2000W, Електронен програмируем термостат е подходящ за отопление на помещения до 20 кв.м. 

Отличителни характеристики

Altis Ecoboost представя иновативната линия продукти, разработена в съответствие с директивата за екологичен дизайн ErP 2018 на Европейския съюз, която определя стандартите за енергийна ефективност и намаляване на екологичния отпечатък. Тези устройства осигуряват до 35% икономия на енергия в сравнение с традиционните конвектори с механични термостати, целящи минимизиране на енергийната консумация и емисиите на въглероден диоксид.

Управлението на тези устройства се извършва чрез дигитален LCD екран, който предлага възможности за програмиране и точен електронен контрол на температурата. Потребителите могат да избират между различни режими на работа, включително ръчно управление и автоматизирана Ecoboost система, която се активира със сензор за присъствие.

Обновеният дизайн на Конвектор Atlantic Altis Ecoboost 3 WiFi 2000W, Електронен програмируем термостат гарантира бързо повишаване на температурата и равномерно разпределение на топлината, като съчетава директното излъчване от повърхността на панела с конвективното топлинно излъчване, за да осигури комфортно и ефективно отопление.

Сензорът за присъствие допълнително повишава ефективността на устройството като адаптира температурата според наличието или отсъствието на хора в стаята, като по този начин оптимизира потреблението на енергия.

Други характеристики на Конвектор Atlantic Altis Ecoboost 3 WiFi 2000W, Електронен програмируем термостат

Ecoboost технологията предлага различни програмируеми настройки за максимално пестене на енергия и комфорт, включително Ръчен режим, програмиране на различни периоди през деня и автоматичен режим, който се адаптира към предпочитаните комфортни и икономични температурни настройки.

Моделът е създаден да бъде влагоустойчив с клас на защита IP24, правейки го идеален за инсталиране в бани и влажни зони без риск от вреда от влага или пръски вода.

С вградената WiFi функционалност, уредът може да се управлява отдалечено чрез смартфон или таблет от всяка точка, стига да има налична интернет връзка в помещението, където е монтиран. Приложението Cozytouch за iOS и Android позволява лесен и интуитивен контрол върху устройството.

Спецификации
Гаранция: 7 години
За помещения (кв.м.) от 15 до 20 кв.м.
Захранващо напрежение (V) 220
Мощност (W) 2000
Препоръчителен обем (куб. м.) 52
Произход Украйна
Размери Д х В х Ш (mm) 114 x 461 x 835
Тегло (кг.) 7.3
Термостат Електронен
Топ оферти Промоционална цена
Управление Дигитално WiFi
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти