fb pixel img

Atlantic

7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Лъчист конвектор Atlantic Solius Digital WiFi 1000W, Електронен програмируем термостат
3 г. гаранция
Безплатна доставка
Термопомпа Atlantic LORIA 6010 10 kW, отопление, охлаждане и БГВ
-12 %
Фиксирана доставка
Вентилаторен конвектор за баня Atlantic Telia White

429.00лв 379.00лв

Фиксирана доставка
Лъчист конвектор Atlantic Tatou Digital 2 IO 2000W, Електронен програмируем термостат
-15 %
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic F127 1000W, Електронен програмируем термостат
-15 %
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic F127 1500W, Електронен програмируем термостат
-13 %
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic F127 2000W, Електронен програмируем термостат
7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic F120 Design 500W, Wi-Fi, Електронен термостат
7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic  F120 Design WiFi 1000W, Електронен термостат
7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic F120 Design WiFi 1500W, Електронен термостат
7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic F120 Design WiFi 2000W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Atlantic Altis Ecoboost 1500W

339.00лв

Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)

Всеки търси необходимите за комфорта си електроуреди в интернет, където обикновено се намират всякакви по вид продукти – хранителни стоки до електроуреди с промишлено значение. Принципът на работа на съвременните онлайн магазини е повече от прозрачен, което позволява на хората да бъдат изключително добре запознати с политиките дори и на новите на сцената.

Това, което ние се стремяхме да постигнем в интернет, е да покажем на клиентите си, че нашата политика абсолютно ни забранява да се подиграваме с исканията на клиентите ни. Това, което искахме да направим, направихме по най-добрия възможен начин, но ни липсваше едно единствено нещо в годините – наистина добри марки, на които вие да се доверите.

Е, вече не можем да се оплачем и от това, защото имаме нещо, което останалите невинаги могат да си позволят да получат – марки, които имат възможността да доставят на търговци като нас големи количества от качествени електроуреди. Знаете ли, че една от марките, които ще откриете при нас, има точно онова, което всеки от вас търси?

Днес вече ще разберете коя е марката и защо да си закупите от нейните артикули. Готови ли сте да преобърнем представите ви за качество и устойчивост на електроуред?

Добре дошли при нас!

Конвектори Atlantic - защо да се доверим на този производител

Когато става дума за електрически уреди, тогава клиентът рязко започва да става доста взискателен, защото все пак инвестира в нещо, което смята да използва години наред. Това, което можем да ви предложим днес, обаче е марка, чиито уреди не само ще използвате години наред, но ще ви даде възможността да получите висококачествена поддръжка.

Ако досега сте търсили комфорт и устойчивост в един и същи уред, но за жалост не сте го откривали, то днес вече имате всичко това, че и нещо повече в уредите на марката Atlantic.

Eclima.bg – очакваме ви в нашия онлайн магазин

Когато започвахме да правим първите си крачки с нашия онлайн магазин, искахме да стигнем до момента, в който ще можем да си позволим да даваме на нашите клиенти възможността да избират между десетки брандове. Е, днес, макар и с много труд през годините, всичко това се случи, ние имаме голямо разнообразие, а вие имате право на информиран избор.

Ако искате да получите още информация за всяко нещо, което е прихванало вниманието ви – насреща сме да ви помогнем при избора! Заповядайте в един от най-добрите онлайн магазини в България - Eclima.bg, като поемаме отговорността да ви предадем всички свои знания за нещата, от които се интересувате!