fb pixel img

Инверторен климатик Panasonic CS-Z15SKEW-M/CU-Z15SKE ETHEREA, 15000 BTU, Клас A++

Производител: Panasonic
Код на продукта: CS-Z15SKEW-M ETHEREA
На изплащане
2199.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба / TBI Bank / UniCredit
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП Париба / TBI Bank / UniCredit

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

БНП Париба лого
TBI лого
UniCredit лого
2199.00

  • Наличност: До изчерпване


Подаръци
Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж
Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

С мисъл за природата

В сравнение с предходния R410a, новия R32 фреон, е супер мощен. Енергийните показатели на климатиците са много по-добри, използвайки фреон R32, като това оказва влияние и на енергийната класификация на продукта в клас А+++.Сред качествата му още са: лесно зареждане, пестене на енергия, 3 пъти по-безопасен за природата. Всичко това оказва значително влияние и върху качеството на живот на хората. Затова с радост приветстваме R32.

Невероятна икономичност

Благодарение на технологията на ECONAVI сензорът, заедно с иновативния, енергийно ефективен фреон R32, климатиците от тази серия се класифицират успешно в енергиен клас А++, поради икономичните им функции.

Компактни размери и луксозен дизайн

Освен, че се отличават с истински луксозна и приятна външност, подплатена със бял цвят, климатиците от тази серия на "Panasonic" са с невероятно компактни размери, което само по себи си означава, че заемат минимално пространство на Вашата стена. Освен това се слива със стила на всеки дом.

Уникалната технология Econavi

От компанията "Panasonic" преценяват, че би било добре една климатична система да спестява повече електроенергия, затова Econavi технологията бива вградена в климатичните системи на компанията. Econavi представлява, сензор за отчитане на човешко присъствие в помещенията и може да Ви спести до 38% енергия.

Високоинтелигентни ECO сензори

Пестенето на енергия, е с висок приоритет при уредите с марка "Panasonic". Това е и главната причина, те да решат да проектират своите климатици, с вграждане на Econavi сензори, отчитащи движението в помещението, интензитета на светлината, идваща от слънцето през деня и липсата на хора в помещението. На база тези сензори, се пренастройва автоматично и мощността в режим на охлаждане, без да се повлиява уюта и оптималната температура в помещенията.

Вграден соларен Econavi сензор

Този великолепен соларен сензор, следи за промяната в светлинния интензитет на слънцето и прави оценка на времето, дали е облачно или слънчево. Когато слънчевата светлина е по-малко, тогава и разхода на охлаждане спада и обратното, когато сензора регистрира облачно време в режим на охлаждане, се намалява енергийния разход.

Без прекалено изушаване на въздуха

Забравете за пресъхване на гърлото и кожата, сега новото поколение климатици, поддържат въздуха в помещенията с над 10 % влажност, отколкото при обикновено охлаждане. Така се създават нормални условия и здравословна среда.

Иновационна nanoe™ сисема за овлажняване

Тази революционна технология, съдържа около 1000 пъти повече влага и има 6 пъти по-дълготраен живот от обикновените отрицателни йони. Nanoe™ йоните, издържат повече, тъй като съдържат повече водни молекули, освен това се разпространяват на по-големи разстояния. Със своите изключително малки размери (само 1 милиардна част от големината на парната частица), те проникват изключително надълбоко в тъканите на платовете и ги правят по-ароматни.

Предимствата nanoe™ технологията

Малките nanoe™ частици, надеждно повишават качеството на въздуха в помещенията. Те са противовирусни и антибактериални, действат и против натрупването на прах и развите на плесен, като наред с това, действат овлажняващо на кожата. Има доказателства от проведени експерименти с nanoe™ частици от различни изследователски и научни институции и университети.

Мощен R2 компресор

Изграден от силициева стомана, моторът напълно удовлетворява всички европейски изисквания за ефективност. Комбинацията от маслен резервоар с широка вместимост и маслена високоскоростна помпа, осигуряват много по-добро смазване. Акумулаторът със значителните си размери, произвежда повече хладилен агент, нужен за дълготръбни инсталации.

Перфектния въздушен поток

Климатиците притежават новоразработената функция Aerowings. Два самостоятелно задвижвани елемента насочват въздушния поток за най-бързо охлаждане. По този начин охладеният въздух се разпределя равномерно в помещението. След достигане на зададената температура ламелите Aerowings насочват въздуха към тавана и създават ефекта „Хладен душ“. Истински комфортна температура без риск от прекалено изстудяване.
Спецификации
За помещения (кв.м.) най стари от 35 до 40 кв.м.
Технически характеристики
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.00 - клас А+
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 6.90 - клас А++
Енергиен клас отопление A+
Енергиен клас охлаждане A++
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Консумирана мощност (отопление) (kW) 1.44
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 1.24
Мощност 15 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 49
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 25 / 31 / 43
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.80-5.30-6.80
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.85-4.20-5.00
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 100
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 100
Произход Малайзия
Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) -10 до +43
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 824 х 619 х 299
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 919 х 295 х 194
Тегло (външно тяло) (кг.) 32
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 10
Хладилен агент R32
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти