fb pixel img

Инверторен климатик Midea MSEPCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX430-18HFN8-QRD0GW All Easy Pro, 18000 BTU, Клас A+++

Производител: Midea
Код на продукта: All Easy Pro IE MSEPCU-18HRFN8-IE
Категория: Инверторни климатици Категория: Климатици
3 г. гаранция
Арома подарък
Инверторен климатик Midea MSEPCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX430-18HFN8-QRD0GW All Easy Pro, 18000 BTU, Клас A+++
На изплащане
1939.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

DSK лого БНП Париба лого
TBI лого
  UniCredit лого
1939.00

  • Наличност: В наличност


Подаръци
Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж
Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

Инверторен климатик Midea MSEPCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX430-18HFN8-QRD0GW All Easy Pro, 18000 BTU, Клас A+++ се отличава с висока ефективност, разнообразни функции и множество филтри за пречистване на въздуха.

Отличителни предимства на модела:

Интелигентно око

Сензорът "Интелигентно око" следи за движение в помещението. При липсата на движение климатичната система автоматично намаля или спира въздушния поток.

Нагревател на компресора

В студени дни електрическият нагревател на компресора осигурява по-лесно стартиране на климатичната система. Той се включва един час след спиране на компресора или при захранване на климатичната система от ел. мрежата, ако външната температура е под 1 градус.

Нагревател на дъното на външното тяло
При отрицателни външни температури електрическият нагревател на дъното на външното тяло предпазва от замръзване на конденза.

Отчитане на изтичане на фреон
При изтичане на фреон, климатикът засича грешка и автоматично на вътрешното тяло ще се визуализира код за греша „ЕС“. По този начин компресорът ще бъде предпазен от повреда.

Извеждане на конденза от две страни
За по-лесен и удобен монтаж дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика.

Golden Fin покритие на топлообменника
Това покритие на топлообменника предпазва от развитието и размножаването на бактерии, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло.

Работа в авариен режим
За разлика от повечето климатици, които спират изцяло работа при възникването на грешка, този модел на Midea отчита код за грешка във вътрешното тяло, но системата продължава да работи в авариен режим.

Автоматичен рестарт
В случай на неочаквано прекъсване на захранването, климатикът ще спре работа, но веднага след възобновяването му, ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен му преди прекъсването.

Diamond дизайн
Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, които го правт по-здраво и издръжливо на вибрации. Вентилаторът Bionic от ново поколение и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт спомагат за по-тихата работа на външното тяло.

Нискотемпературен кит
Дори при много ниски външни температури външното тяло на климатика може да работи безпроблемно в режим на отопление.

Bio филтър (HEPA)

Инверторен климатик Midea MSEPCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX430-18HFN8-QRD0GW All Easy Pro, 18000 BTU, Клас A+++ е снабден с Bio филтър HEPA, който се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Улавя много малки частици прах във въздуха и убива бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим неутрализира бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена и по този начин елиминира проблема с повторното им появяване.

High Density филтър
В сравнение с обикновените филтри за прах high density филтърът e с висока плътност, улавя и най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист въздух в помещението.

Супер йонизатор
Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони, които спомагат за елиминиране на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява максимален комфорт и здравословна среда за обитателите на помещението.

8°C отопление
Този режим поддържа постоянна температура от 8 градуса в помещението, като по този начин предпазва дома от прекомерно изстиване или замръзване на тръби. 8°C отопление режимът е много подходящ при дълго отсъствие от дома.

Функция “Follow Me”

Дистанционното има вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатичната система в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира дистанционното управление.

Gear Shift
Функцията Gear Change е налична само в режим на охлаждане, като чрез нея се настройва работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на ел. енергия.

Турбо режим
При активиране на Turbo режима, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да достигне желаната температура възможно най-бързо. Продължителността на режима е максимум 20 минути, след което автоматично преминава към предходно зададения режим на работа.

Тих режим
Вентилаторът на вътрешното тяло работи при ниски обороти, което осигурява минимални нива на шум и гарантира тишина и спокойствие.

Нощен режим
При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата с 1 градус през първите два часа, след което остава фиксирана. А в режим на отопление - автоматично понижава температурата с 1 градус през първите два часа, след което остава фиксирана.

ECO режим
Този режим е иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на ел. енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрестанна работа.

1W Standby
Когато климатикът е изключен (в режим Standby) автоматично преминава в режим на пестене на енергия. Така разходът на ел. енергия се намаля от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия.

Други предимства на Инверторен климатик Midea MSEPCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX430-18HFN8-QRD0GW All Easy Pro, 18000 BTU, Клас A+++:

  • Wi-Fi управление - С помощта на Wi-Fi управлението, работата на климатичната система може да бъде удобно контролирана от разстояние чрез вашето смарт устройство.
  • Breeze Away - Тази функция регулира посоката на въздушния поток до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение.
  • 3D въздушен поток – Клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки, като по този начин осигуряват равномерно разпределение на въздух в помещението.
  • Хоризонтално реене на жалузите - За разлика от обикновените жалузи, които се реят под ъгъл 90°, то тези се реят под ъгъл 120°, което осигурява по-ефективно и равномерно охлаждане на помещението.
  • Вертикално реене на жалузите - За разлика от обикновените жалузи, които се реят под ъгъл 80°, то тези се реят под ъгъл 110°, което осигурява по-ефективно и равномерно охлаждане на помещението.
  • Запомняне позицията на жалузите - Позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.
  • 24-часов таймер - Климатикът разполага и с опция за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване в рамките на 24 часа.
  • Самопочистване - Процесът на самопочистване се изразява в режим на работа на издухване и изсушаване на влажността на изпарителя на системата. Функцията поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и предотвратява от развитието на бактерии.
Спецификации
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.30 - клас А+
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 8.50 - клас А+++
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/12.70
Енергиен клас отопление Aᐩ
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩᐩ
За помещения (кв.м.) от 35 до 40 кв.м.
Захранване Външно
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Клас Начален клас
Консумирана мощност (отопление) (kW) 1.50
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 1.32
Мощност BTU 18 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 56
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 22 / 23 / 35 / 41
Отдавана мощност (отопление) (kW) 2.58-5.57-6.77
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 3.75-5.27-6.12
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 100
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 110
Произход Китай
Работен диапазон при отопление (°С) от -25 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) от -15 до +50
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 890 x 673 x 342
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 965 x 319 x 239
Тегло (външно тяло) (кг.) 39
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 12
Хладилен агент R32
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.