fb pixel img

Инверторен климатик Midea AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++

Производител: Midea
Код на продукта: Xtreme Save Pro AG1-12NXD6
Категория: Инверторни климатици Категория: Климатици
-12 % намаление
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Безплатна доставка
Арома подарък
Инверторен климатик Midea AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++
На изплащане
1499.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

DSK лого БНП Париба лого
TBI лого
  UniCredit лого
1699.00 лв 1499.00 лв

  • Наличност: В наличност


Подаръци
Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж
Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

Инверторен климатик Midea AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++ се отличава със своята икономичност и ефективност. Климатикът е клас А+++ в режим на охлаждане и клас А++ в режим на отопление. Разполага с множество функции за пречистване на въздуха.

Отличителни черти на модела:

ECO режим
Този режим е иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на ел. енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрестанна работа.

1W Standby
Когато климатикът е изключен (в режим Standby) автоматично преминава в режим на пестене на енергия. Така разходът на ел. енергия се намаля от 5W на 1W, което ви осигурява до 80% икономия.

Gear Shift
Функцията Gear Change е налична само в режим на охлаждане, като чрез нея се настройва работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на ел. енергия.

Турбо режим
При активиране на Turbo режима, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да достигне желаната температура възможно най-бързо. Продължителността на режима е максимум 20 минути, след което автоматично преминава към предходно зададения режим на работа.

Тих режим
Вентилаторът на вътрешното тяло работи при ниски обороти, което осигурява минимални нива на шум и гарантира тишина и спокойствие.

Нощен режим
При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата с 1 градус през първите два часа, след което остава фиксирана. А в режим на отопление - автоматично понижава температурата с 1 градус през първите два часа, след което остава фиксирана.

Работа в авариен режим
За разлика от повечето климатици, които спират изцяло работа при възникването на грешка, Инверторен климатик Midea AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++ отчита код за грешка във вътрешното тяло, но системата продължава да работи в авариен режим.

Автоматичен рестарт
В случай на неочаквано прекъсване на захранването, климатикът ще спре работа, но веднага след възобновяването му, ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен му преди прекъсването.

Съвместимост с мулти сплит
Вътрешното тяло на този модел е съвместимо и с моно и мулти инверторни системи. Това е удобно решение при складови помещения и търговски центрове, където се налага да бъдат монтирани повече от едно вътрешно тяло.

Самопочистване
Процесът на самопочистване се изразява в режим на работа на издухване и изсушаване на влажността на изпарителя на системата. Функцията поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и предотвратява от развитието на бактерии.

High Density филтър
В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът e с висока плътност, улавя и най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист въздух в помещението.

Bio филтър (HEPA)
Този филтър се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Улавя много малки частици прах във въздуха и убива бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим неутрализира бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена и по този начин елиминира проблема с повторното им появяване.

Йонизиращ филтър
Подобно на HEPA филтъра, йонизиращият убива вредните микроорганизми чрез разрушаване на клетъчната им структура.

Супер йонизатор
Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони, които спомагат за елиминиране на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява максимален комфорт и здравословна среда за обитателите на помещението.

8°C отопление
Този режим поддържа постоянна температура от 8 градуса в помещението, като по този начин предпазва дома от прекомерно изстиване или замръзване на тръби. 8°C отопление режимът е много подходящ при дълго отсъствие от дома.

Отчитане на изтичане на фреон
При изтичане на фреон, климатикът засича грешка и автоматично на вътрешното тяло ще се визуализира код за греша „ЕС“. По този начин компресорът ще бъде предпазен от повреда.

Нагревател на компресора
Климатикът е снабден с електрически нагревател на компресора, който осигурява по-лесно стартиране на системата в студени дни.

Нагревател на дъното на външното тяло
При отрицателни външни температури електрическият нагревател на дъното на външното тяло предпазва от замръзване на конденза.

Извеждане на конденза от две страни
За по-лесен и удобен монтаж дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика.

Golden Fin покритие на топлообменника
Това покритие на топлообменника предпазва от развитието и размножаването на бактерии, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло.

Нискотемпературен кит
Дори при много ниски външни температури външното тяло на климатика може да работи безпроблемно в режим на отопление.

Diamond дизайн
Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, които го правт по-здраво и издръжливо на вибрации. Вентилаторът Bionic от ново поколение и капакът на изхода за въздух с форма на архимедов винт спомагат за по-тихата работа на външното тяло.

Други отличителни черти на Инверторен климатик Midea AG1-12NXD6-I/AG1-12N8D6-O Xtreme Save Pro, 12000 BTU, Клас A+++

  • Хоризонтално реене на жалузите – За разлика от обикновените жалузи, които се реят под ъгъл 90°, то тези се реят под ъгъл 120°, което осигурява по-ефективно и равномерно охлаждане на помещението.
  • Вертикално реене на жалузите - За разлика от обикновените жалузи, които се реят под ъгъл 80°, то тези се реят под ъгъл 110°, което осигурява по-ефективно и равномерно охлаждане на помещението.
  • Запомняне позицията на жалузите - Позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.
  • Breeze Away – тази функция регулира посоката на въздушния поток до максималния ъгъл, за да се предотврати директно въздушно течение.
  • 3D въздушен поток - клапите на климатика се движат автоматично във всички посоки, като по този начин осигуряват равномерно разпределение на въздух в помещението.
  • Функция “Follow Me” - дистанционното има вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатичната система в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира дистанционното управление.
  • 24-часов таймер - климатикът разполага и с опция за настройване на 24-часов таймер за включване и изключване в рамките на 24 часа.
  • LЕD дисплей – на вътрешното тяло е разположен голям LЕD дисплей, даващ актуална информация за работата на климатика.
Спецификации
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.60 - клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 8.50 - клас А+++
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/9.52
Енергиен клас отопление Aᐩᐩ
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩᐩ
За помещения (кв.м.) от 20 до 25 кв.м.
Захранване Външно
Захранващо напрежение (V) 220 - 240
Клас Начален клас
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.97
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 1.00
Мощност BTU 12 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 55
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 21 / 22 / 33 / 39
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.07-3.80-4.40
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.40-3.50-4.30
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 60
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 70
Произход Китай
Работен диапазон при отопление (°С) от -15 до +30
Работен диапазон при охлаждане (°С) от -15 до +50
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 765 x 555 x 303
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 835 x 295 x 208
Тегло (външно тяло) (кг.) 26.7
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 8.7
Топ оферти Безплатен монтаж
Хладилен агент R32
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти