fb pixel img

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-35N4KVRG-ND/RAS-35J2AVSG-ND1 HAORI NORDIC, 12000 BTU, Клас А+++

Производител: Toshiba
Код на продукта: HAORI NORDIC RAS-35N4KVRG-ND
Категория: Промоции Категория: Инверторни климатици Категория: Хиперинверторни климатици Категория: Климатици
-5 % намаление
5 г. гаранция
Безплатен монтаж
Безплатна доставка
Арома подарък
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-35N4KVRG-ND/RAS-35J2AVSG-ND1 HAORI NORDIC, 12000 BTU, Клас А+++
На изплащане
4239.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ / TBI Bank / UniCredit / DSK

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

DSK лого БНП Париба лого
TBI лого
  UniCredit лого
4479.00 лв 4239.00 лв

  • Наличност: В наличност


Подаръци
Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж
Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-35N4KVRG-ND/RAS-35J2AVSG-ND1 HAORI NORDIC, 12000 BTU, Клас А+++ е първият по рода си климатик, чийто дизайн е изцяло в твоите ръце, благодарение на сменяемия текстилен панел.

Отличителни характеристики на модела:

Разнообразни цветове

Със серия HAORI, Toshiba предлага на потребителите нещо уникално: те самите да се превърнат в дизайнери на своя климатик. Климатикът е оборудван с текстилен панел, който може лесно да бъде сменян. Всеки може да избира плат, десен и цвят съобразен с предпочитанията му (нужно е покривният панел да бъде ушит от професионален шивач). Климатикът е в комплект с 2 текстилни панела - тъмно сив и светло сив.

"Невидим" или Акцент

Благодарение на сменяемия панел и възможността всеки сам да избира външния вид на вътрешното тяло на климатика, може да превърнете климатика в „невидим“ елемент от стената, на която е монтиран, избирайки цвят на панела сходен с цвета на стената, или да бъде екстравагантен акцент, обличайки го в абсолютно контрастен цвят. Освободете въображението си и си позволете да бъдете оригинални!

Уникален дизайн

Освен уникалния си текстилен панел, климатик HAORI се отличава от останалите модели и със красивата си, балансирана визия без ръбове. Заобленият преден панел допринася за стилния и изтънчен вид на климатика, който е перфектен за всеки съвременен интериор.

Модел NORDIC

Haori Nordic е проектиран за максимален комфорт дори при най-суровите условия. Целогодишната му ефективност осигурява топъл и уютен дом, дори при външна температура на въздуха -25°C.

Фреон R32

Климатиците от серия HAORI са проектирани с новия фреон R32, който гарантира до 3 пъти по-ниско замърсяване на околната среда в сравнение с фреон R410a. Toshiba създава своите модели климатици с мисъл за околната среда!

Най-висока ефективност

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-35N4KVRG-ND/RAS-35J2AVSG-ND1 HAORI NORDIC, 12000 BTU, Клас А+++ се отличава с най-висока степен на енергоспестяване. Климатиците са енергиен клас А+++ в режим на отопление и А++ в режим на охлаждане.

Абсолютна тишина

Моделът се отличава с изключително тихия си режим на работа. Звукът при работа на системата е едва 19dB, който е почти недоловим за човека. Шумът от външното тяло може да се намали до 37 dB (в режим охлаждане), което е най-ниското ниво на шум на външно тяло на климатична система, достиган някога. Почивката и комфортът са гарантирани! Моделът е силно предпочитан за спални помещения.

Плазмен йонизатор

Плазменият йонизатор ускорява ефективността на улавяне на замърсените частици във въздуха чрез генериране на озон. Когато бактерии или вируси влязат в контакт с озона, те се окисляват и умират. След което озонът се преобразува обратно в кислород, което го прави много екологичен оксидант. В резултат, на което въздухът в помещението е чист, свеж и здравословен, богат на кислородни молекули и без никакви лоши миризми.

Magic Coil

Magic Coil е технология, която редуцира влагата по топлообменника на вътрешното тяло и не позволява образуването на вредни микроорганизми. Специалната алуминиева намотка предпазва от образуване на конденз по вътрешния вентилатор. Дори след изключване на климатика, вентилаторът продължава своята работа за определен период с цел запазване качествата на въздуха.

Технология Hada Care

Hada Care е технология, която се грижи въздушният поток в режим на охлаждане да е насочен възможно най-високо с цел по-бързото уеднаквяване на температурата в стаята. Това създава оптимален комфорт в помещението за приятна температура през лятото, без стрес за организма и изсушаване на кожата.

Други отличителни характеристики на Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-35N4KVRG-ND/RAS-35J2AVSG-ND1 HAORI NORDIC, 12000 BTU, Клас А+++:

  • Филтър Ultra Pure - Този филтър улавя до 94% от фините прахови частици PM 2.5. Както е известно те са изключително вредни при вдишване и причиняват увреждания на белите дробове. Ultra Pure филтърът осигурява пречистен и здравословен въздух.
  • Ново дистанционно управление - Освен иновативния дизайн на климатика Toshiba разработи специално за серия HAORI и модерно чисто черно дистанционно, което идва в комплект със стойка за стена с магнитен държач. Дистанционното "залепва" за нея само с едно докосване и няма опасност да търсите къде сте го оставили.
  • Вградено WiFi управление - С новото приложение Toshiba Home AC Control имате цялостен контрол върху климатичната система без ограничения къде се намирате. Приложението е съвместимо с Google Home Assistant & Amazon Alexa.
Спецификации
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 5.10 - клас A+++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7.30 - клас A++
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/9.52
Енергиен клас отопление Aᐩᐩᐩ
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
За помещения (кв.м.) от 25 до 30 кв.м.
Захранване Външно и вътрешно
Захранващо напрежение (V) 220-240
Клас Висок клас
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.95
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 0.87
Мощност BTU 12 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 48 ( до 41)
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 19/43
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.00-4.20-7.60
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.20-3.50-4.50
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 80
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 80
Продукти с 0% лихва 9 ᐩ 1 вноски
Произход Тайланд
Работен диапазон при отопление (°С) -25 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 780 x 550 x 290
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 987 x 300 x 210
Тегло (външно тяло) (кг.) 38
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 11
Топ оферти Промоционален монтаж
Хладилен агент R32
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти