fb pixel img

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK50ZSX-S/SRC50ZSX-S DIAMOND, 18000 BTU, Клас A++

Производител: Mitsubishi Heavy
Код на продукта: SRK50ZSX-S DIAMOND
Арома подарък
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK50ZSX-S/SRC50ZSX-S DIAMOND, 18000 BTU, Клас A++
На изплащане
3799.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба / TBI Bank / UniCredit
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП Париба / TBI Bank / UniCredit

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

БНП Париба лого
TBI лого
UniCredit лого
3799.00

  • Наличност: До изчерпване


Подаръци
Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж
Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

Невероятна сезонна ефективност

Изключителна енергийна ефективност, с енергиен клас А+++ в двата режима на климатизация и страхотно ниво на икономичност.

Страхотен дизайн, със съвременно излъчване

Иновацията в климатичните системи "ZSX", разполага с изключителен дизайн със заоблени форми, който абсолютно изцяло се вписва във всеки интериор. Дизайнът е дело наиталианското студио за индустриален дизайн Tensa srl, основано в Милано, и е направен така, че възможно най-пълно да покрива всички европейски изисквания.

Призово място за дизайн

През 2017 г, серията "Diamond" на "Mistubishi Heavy", печели престижната награда Silver A'Design Award в категорията "Инженеринг и технологичен дизайн". Наградата се връчва за продукти, които изпъкват с първокачествения си дизайн. По тази причина "ZSX", впечатлява журито с красивите си заоблени форми и изключителна функционалност.

Запазете природата чиста

Иновативната технология на "Mitsubishi Heavy", за безоловни спойки, е голяма крачка в опазването на чистотата в природата. Употребата на този вид спойки, се смяташе дълго време за трудноосъществима, поради условието за генериране на по-висока температура на спояване. След одобрението на този метод за безоловно спояване компанията "Mitsubishi Heavy" дава своята гаранция за производство на съобразени с природата високоекологични продукти.

Регистриращ човешка активност сензор

Вграденият във вътрешното тяло инфрачервен сензор, непрекъснато регистрира човешко присъствие в помещението. В случаите, когато сензорът не отчита човешко присъствие, в интервал от 15 мин. намалява нивото на мощността си към умерено и възобновява предишния си режим на работа едва, когато засече човешко присъствие отново.

Енергоспестяващ ECO режим

Управлението на режима за спестяване на енергия се извършва чрез автоматичното засичане на човешко присъствие. Климатичната система, настройва охладителната/отоплителната си мощност, според по-ниските или по-високи потребителски изисквания.
В режим на охлаждане - при ниско ниво на активност, автоматично се преминава към контрол на икономия на енергия;
В режим на отопление - при висока ниво на активност, автоматично се преминава към контрол за икономия на енергия.

Режим на автоматично изключване

Когато климатичната система не засече човешка активност, в рамките на 1 час, тя преустановява работата си и автоматично преминава в режим "stand-by". Климатикът възстановява дейността си, отново, щом засече човешко присъствие, в рамките на 12 часа или напълно се изключва, след 12-часово отсъствие.

Подобрен дизайн

Иновативният дизайн на външното тяло, е представен от:
- листовидна решетка - през нея въздушната струя преминава с минимално съпротивление;
- назъбен вентилатор - значително по-ниско ниво на консумация;
- силиконово покритие на платката - то предпазва от натрупване на влага;
- основа, изработена от устойчива на корозия, горещо поцинкована ламарина;
- топлообменник с М-образна форма - повишава с 10% ефективността.

Мощност с повишена степен

С активирането на тази функция, помещението се загрява, в рамикте на 15 минути, благодарение на мощната струя студен/топъл въздух, която бива доставена. След изтичане на времето на режима, климатичната система преминава автоматично към стандартен режим.

Настройване на светлинните индикатори

Яркостта на вградените в системата светлинни индикатори, има възможност да бъде намалена, а също така, индикаторите могат да бъдат и напълно изключени.

Вградена защита от деца

Този режим предпазва системата от нежелана промяна в настройките поради невнимание или недоглеждане. Функцията е препоръчителна за употреба на семейства с малки деца.

Клапа с две нива

Този модел климатични системи, разполага с голяма и малка клапа, които оптимизират въздушната струя, регулират хоризонталния и дългообхватен въздушен поток при охлаждане и силният и низходяща въздушна струя, при отопление, за да се създадат перфектните температурни условия за почивка в помещението.

Режим на самопочистване

Този режим, позволява на климатичната система, след преустановяване на нейната дейност, автоматично да превключи към режим на самопочистване, траещ до 2 часа. По този начин, се предотвратява зараждането и разпространението на плесени по вътрешното тяло, тъй като този режим премахва всякаква влага, по повърхността му. Разбира се, потребителите могат да избират, дали този режим да се включва или не.

Иновативна система за блокиране действието на алергени

Тази система има способността изключително успешно, да блокира действието на алергените, уловени от филтъра, на база контролиране нивото на температурата и влагата.

Филтър с деактивиращи алергенни функции

Можете напълно да му се доверите за елиминирането на всякави параити, полени и други алергени, в козината на домащните любимци. Действието на филтъра, се дължи изцяло на съединението ензим-урея. Също толкова успешно, може да премахне и унищожи така всякакви видове бактерии, плесени и вируси. В случай на отделяне на бактериите или алергените от филтъра, можете да сте напълно спокойни, тъй като те са напълно деактивирани, а въздухът в помещението остава чист и свеж за по-дълъг период.

Фотокаталитичен филтър, с възможност за лесно почистване с вода

Функцията му се състои в това, да поддържа въздуха свеж чрез премахващи миризмите молекули. В случай на намален дезодориращ ефект, можете лесно да го възобновите, чрез измиване и изсушаване на слънце. Този дезодориращ филтър, има свойството за многократно рециклиране и употреба.

Вентилатор с антибактериални свойства

Вграденият в системата вентилатор, спомага за ефективното унищожаване на микробите и премахването на плесени, дори и в случаите на изключване на климатичната система, а въздухът остава все така чист и ароматизиран.

Съвършен обхват на потока

И най-отдалечените ъгли на помещението биват достигнати и климатизирани, благодарение на уникалната система за циркулация на въздушния поток JET Air Scroll. Подобно на метода за поточна циркулация на въздуха при реактивните двигатели, модерната JET Air Scroll системата осигурява оптимална въздушна циркуляция в помещенията, използвайки малко въздух и изразходвайки незначително количество енергия.

Функцията 3D auto

Контролът на въздушната струя никога не е бил толкова лесен. С режима 3D auto той се превръща в детска игра, тъй като се извършва от един вертикален мотор и два хоризонтални действащи като едно цяло за постигане на равномерно разпределяне на въздушния поток и създаване на оптимални температурни условия и в най-отдалечените места в помещението..

Наличен седмичен таймер

Можете да се възползвате от опцията седмичен таймер, през която можете да зададете до 28 програми на седмица и 4 такива, с таймер за включване и изключване за всеки ден от седмицата. След като бъде включен, този режим се повтаря всяка седмица, до момента в който решите, че желаете да го спрете.

Ниски нива на шум от външното тяло

Когато бъде включена функцията за тиха работа, най-високата честота на звука ще бъде равна на 3 dB, в сравнение със стандартната честота 45 dB. По отношение на мощността на компресора и скоростта на вентилатора в този режим, те спадат, като стойноста на спад на мощността на компресора, е около 60%.

Оптимални условия за сън

Спете, необезпокоявани от равномерно разпределения въздух в помещението, благодарение на Jet-системата с вграден стабилизатор, осигуряващ плавно реене на въздушната струя в дома Ви и намалява шумът от работата на вентилатора.

Премахване на натрупаната скреж чрез функцията за микрокомпютърно обезскрежаване

Включването на тази функция може да Ви спести много главоболия, тъй като тя спомага за премахване на натрупаната скреж и значително намалява времето за размразяване. Колкото по-малко замръзва климатика, толкова по-малко ще Ви се наложи да прекарате времето си в лоши температурни условия.

Компресор с два ротора

Нововъведението, представляващо DC-двойнороторен компресор, създава условия за работа, като на ниски, така и на високи обороти. Изключителната мощност на уникалния "Neodymium" мотор, е комбинирана както с ниски вибрации, така и със супер тих режим на работа.

Вградени 3 допълнителни сензора

Този модел климатични системи, съдържа и 3 допълнителни сензора, за реглулиране на стайната температура, влажността в помещението и външната температура, за по-добра климатизация на помещението.

Опционална оферта за отделно закупуване на WiFi адаптер за дистанционен достъп

Само сега имате възможнстта да закупите допълнително към този продукт и WiFi адаптер. Чрез него, ще можете от разстояние да управлявате климатика си, като много бързо избирате подходящата температура за офиса или дома или за случаите когато не сте си у дома, но сте забравили да изключите климатика преди да излезете и всичко това, можете спокойно да извършвате през Вашия компютър, таблет или смартфон.

Спецификации
За помещения (кв.м.) най стари от 45 до 50 кв.м.
Технически характеристики
COP (коеф. на трансформация, отпопление) 4.41
EER (хладилен коефициент, охлаждане) 3.85
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.70 - клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 8.20 - клас А++
Енергиен клас отопление A++
Енергиен клас охлаждане A++
Захранващо напрежение (V) 220V-240V
Консумирана мощност (отопление) (kW) 1.36
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 1.30
Мощност 18 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 49
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 22
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.60-6.00-8.10
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.00-5.00-5.80
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 120
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 140
Произход Тайланд
Работен диапазон при отопление (°С) -20 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 800 (+71) x 640 x 290
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 920 x 305 x 220
Тегло (външно тяло) (кг.) 43
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 13
Хладилен агент R410A
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти