fb pixel img

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++

Производител: Mitsubishi Heavy
Код на продукта: SRK20ZSX-S DIAMOND
На изплащане
2639.00
Прочел съм и съм съгласен с Общи условия за ползване
Прочел съм и съм съгласен с Политика за поверителност
Прочел съм и съм съгласен с Общите условия на БНП Париба / TBI Bank / UniCredit
Прочел съм и съм съгласен с Обработване на лични данни от БНП Париба / TBI Bank / UniCredit

Ще ви се обадим за приемане на поръчката!

БНП Париба лого
TBI лого
UniCredit лого
2639.00

  • Наличност: До изчерпване


Подаръци
Подаръци

Бърза и безплатна доставка и Арома подарък.

Монтаж
Монтаж

Безплатен монтаж на над 60 климатика в цяла България.

Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване

Сигурност и защита при пазаруване в eClima.bg!

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 1

Невероятна сезонна ефективност

Изключителна енергийна ефективност, с енергиен клас А+++ в двата режима на климатизация и страхотно ниво на икономичност.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 12

Страхотен дизайн, със съвременно излъчване

Иновацията в климатичните системи "ZSX", разполага с изключителен дизайн със заоблени форми, който абсолютно изцяло се вписва във всеки интериор. Дизайнът е дело наиталианското студио за индустриален дизайн Tensa srl, основано в Милано, и е направен така, че възможно най-пълно да покрива всички европейски изисквания.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 20

Призово място за дизайн

През 2017 г, серията "Diamond" на "Mistubishi Heavy", печели престижната награда Silver A'Design Award в категорията "Инженеринг и технологичен дизайн". Наградата се връчва за продукти, които изпъкват с първокачествения си дизайн. По тази причина "ZSX", впечатлява журито с красивите си заоблени форми и изключителна функционалност.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 21

Запазете природата чиста

Иновативната технология на "Mitsubishi Heavy", за безоловни спойки, е голяма крачка в опазването на чистотата в природата. Употребата на този вид спойки, се смяташе дълго време за трудноосъществима, поради условието за генериране на по-висока температура на спояване. След одобрението на този метод за безоловно спояване компанията "Mitsubishi Heavy" дава своята гаранция за производство на съобразени с природата високоекологични продукти.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 22

Регистриращ човешка активност сензор

Вграденият във вътрешното тяло инфрачервен сензор, непрекъснато регистрира човешко присъствие в помещението. В случаите, когато сензорът не отчита човешко присъствие, в интервал от 15 мин. намалява нивото на мощността си към умерено и възобновява предишния си режим на работа едва, когато засече човешко присъствие отново.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 23

Енергоспестяващ ECO режим

Управлението на режима за спестяване на енергия се извършва чрез автоматичното засичане на човешко присъствие. Климатичната система, настройва  охладителната/отоплителната си мощност, според  по-ниските или по-високи потребителски изисквания.
В режим на охлаждане - при ниско ниво на активност, автоматично се преминава към контрол на икономия на енергия;
В режим на отопление - при висока ниво на активност, автоматично се преминава към контрол за икономия на енергия.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 24

Режим на автоматично изключване

Когато климатичната система не засече човешка активност, в рамките на 1 час, тя преустановява работата си и автоматично преминава в режим "stand-by". Климатикът възстановява дейността си, отново, щом засече човешко присъствие, в рамките на 12 часа или напълно се изключва, след 12-часово отсъствие.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 25

Подобрен дизайн

Иновативният дизайн на външното тяло, е представен от:
- листовидна решетка - през нея въздушната струя преминава с минимално съпротивление;
- назъбен вентилатор - значително по-ниско ниво на консумация;
- силиконово покритие на платката - то предпазва от натрупване на влага;
- основа, изработена от устойчива на корозия, горещо поцинкована ламарина;
- топлообменник с
М-образна форма - повишава с 10% ефективността.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 26

Мощност с повишена степен

С активирането на тази функция, помещението се загрява, в рамикте на 15 минути, благодарение на мощната струя студен/топъл въздух, която бива доставена. След изтичане на времето на режима, климатичната система преминава автоматично към стандартен режим.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 2

Настройване на светлинните индикатори

Яркостта на вградените в системата светлинни индикатори, има възможност да бъде намалена, а също така, индикаторите могат да бъдат и напълно изключени.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 3

Вградена защита от деца

Този режим предпазва системата от нежелана промяна в настройките поради невнимание или недоглеждане. Функцията е препоръчителна за употреба на семейства с малки деца.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 4

Клапа с две нива

Този модел климатични системи, разполага с голяма и малка клапа, които оптимизират въздушната струя, регулират хоризонталния и дългообхватен въздушен поток при охлаждане и силният и низходяща въздушна струя, при отопление, за да се създадат перфектните температурни условия за почивка в помещението.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 5

Режим на самопочистване

Този режим, позволява на климатичната система, след преустановяване на нейната дейност, автоматично да превключи към режим на самопочистване, траещ до 2 часа. По този начин, се предотвратява зараждането и разпространението на плесени по вътрешното тяло, тъй като този режим премахва всякаква влага, по повърхността му. Разбира се, потребителите могат да избират, дали този режим да се включва или не.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 6

Иновативна система за блокиране действието на алергени

Тази система има способността изключително успешно, да блокира действието на алергените, уловени от филтъра, на база контролиране нивото на температурата и влагата.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 7

Филтър с деактивиращи алергенни функции

Можете напълно да му се доверите за елиминирането на всякави параити, полени и други алергени, в козината на домащните любимци. Действието на филтъра, се дължи изцяло на съединението ензим-урея. Също толкова успешно, може да премахне и унищожи така всякакви видове бактерии, плесени и вируси. В случай на отделяне на бактериите или алергените от филтъра,  можете да сте напълно спокойни, тъй като те са напълно деактивирани, а въздухът в помещението остава чист и свеж за по-дълъг период.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 8

Фотокаталитичен филтър, с възможност за лесно почистване с вода

Функцията му се състои в това, да поддържа въздуха свеж чрез премахващи миризмите молекули. В случай на намален дезодориращ ефект, можете лесно да го възобновите, чрез измиване и изсушаване на слънце. Този дезодориращ филтър, има свойството за многократно рециклиране и употреба.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 9

Вентилатор с антибактериални свойства

Вграденият в системата вентилатор, спомага за ефективното унищожаване на микробите и премахването на плесени, дори и в случаите на изключване на климатичната система, а въздухът остава все така чист и ароматизиран.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 10

Съвършен обхват на потока

И най-отдалечените ъгли на помещението биват достигнати и климатизирани, благодарение на уникалната система за циркулация на въздушния поток JET Air Scroll. Подобно на метода за поточна циркулация на въздуха при реактивните двигатели, модерната JET Air Scroll системата осигурява оптимална въздушна циркуляция в помещенията, използвайки малко въздух и изразходвайки незначително количество енергия.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 11

Функцията 3D auto

Контролът на въздушната струя никога не е бил толкова лесен. С режима 3D auto той се превръща в детска игра, тъй като се извършва от един вертикален мотор и два хоризонтални действащи като едно цяло за постигане на равномерно разпределяне на въздушния поток и създаване на оптимални температурни условия и в най-отдалечените места в помещението..
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 13

Наличен седмичен таймер

Можете да се възползвате от опцията седмичен таймер, през която можете да зададете до 28 програми на седмица и 4 такива, с таймер за включване и изключване за всеки ден от седмицата. След като бъде включен, този режим се повтаря всяка седмица, до момента в който решите, че желаете да го спрете.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 14

Ниски нива на шум от външното тяло

Когато бъде включена функцията за тиха работа, най-високата честота на звука ще бъде равна на 3 dB, в сравнение със стандартната честота 45 dB. По отношение на мощността на компресора и скоростта на вентилатора в този режим, те спадат, като стойноста на спад на мощността на компресора, е около 60%.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 15

Оптимални условия за сън

Спете, необезпокоявани от равномерно разпределения въздух в помещението, благодарение на Jet-системата с вграден стабилизатор, осигуряващ плавно реене на въздушната струя в дома Ви и намалява шумът от работата на вентилатора.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 16

Премахване на натрупаната скреж чрез функцията за микрокомпютърно обезскрежаване

Включването на тази функция може да Ви спести много главоболия, тъй като тя спомага за премахване на натрупаната скреж и значително намалява времето за размразяване. Колкото по-малко замръзва климатика, толкова по-малко ще Ви се наложи да прекарате времето си в лоши температурни условия.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 17

Компресор с два ротора

Нововъведението, представляващо DC-двойнороторен компресор, създава условия за работа, като на ниски, така и на високи обороти. Изключителната мощност на уникалния "Neodymium" мотор, е комбинирана както с  ниски вибрации, така и със супер тих режим на работа.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 18

Вградени 3 допълнителни сензора

Този модел климатични системи, съдържа и 3 допълнителни сензора, за реглулиране на стайната температура, влажността в помещението и външната температура, за по-добра климатизация на помещението.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy с Гаранция на ХИТ цена - SRK20ZSX-S/SRC20ZSX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A+++ 19

Опционална оферта за отделно закупуване на WiFi адаптер за дистанционен достъп

Само сега имате възможнстта да закупите допълнително към този продукт и WiFi адаптер. Чрез него, ще можете от разстояние да управлявате климатика си, като много бързо избирате подходящата температура за офиса или дома или за случаите когато не сте си у дома, но сте забравили да изключите климатика преди да излезете и всичко това, можете спокойно да извършвате през Вашия компютър, таблет или смартфон.
Спецификации
За помещения (кв.м.) най стари от 15 до 20 кв.м.
Технически характеристики
COP (коеф. на трансформация, отпопление) 5.74
EER (хладилен коефициент, охлаждане) 6.25
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 5.20 - клас А+++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 9.50 - клас А+++
Енергиен клас отопление A+++
Енергиен клас охлаждане A+++
Захранващо напрежение (V) 220V-240V
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.47
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 0.32
Мощност 7 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 43
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 19
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.80-2.70-5.30
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.90-2.00-3.20
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 45
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 50
Произход Тайланд
Работен диапазон при отопление (°С) -20 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 800 (+71) x 640 x 290
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 920 x 305 x 220
Тегло (външно тяло) (кг.) 43
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 13
Хладилен агент R410A
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Прочетох и се съгласявам с Политика за поверителност
Свързани продукти