fb pixel img

Trotec

Фиксирана доставка
Уплътнител за врати с два отвора Trotec AirLock 1000
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Мобилните климатици са чудесен начин на класическите и могат да отопляват помещенията също толкова ефективно. Компактни и леснопреносими са и с употребата им няма да се налага да пробивате стени, за да инсталирате обикновени климатици.

За да бъдат максимално ефективни мобилните климатици обаче, трябва прозорците и вратите да бъдат добре уплътнени. Така не само че топлината ще се задържи в помещението, но и сметката за ток в края на месеца ще бъде значително по-малка.

В тази категория сме събрали богата селекция уплътнители Trotec, с които е добре да разполагате, ако сте решили да изпробвате множеството ползи от употребата на мобилни климатици.

В онлайн магазина на Eclima.bg предлагаме още много други видове продукти, които се отличават както с първокласно качество, отговарящо на най-високите стандарти, така и изгодни цени, които биха удовлетворили всеки клиент.

Широка палитра уплътнители Trotec

В тази категория ще се натъкнете на различни видове уплътнители Trotec. Те са подходящи за изолиране на прозорци и врати, когато се използва мобилен климатик. Инсталират се изключително лесно – след като се монтират, краят на маркуча на климатика се отвежда през отвора с цип.

По този начин се предотвратява връщането на въздуха отвън в помещението, което води до по-голямо пестене на енергия от климатика и съответно до по-ниски цени на тока.

Без доброто уплътнение на вратите и прозорците употребата на мобилни климатици става безсмислена. На тази страница предлагаме богато разнообразие от уплътнители, които са изработени от твърд, издръжлив, водоотблъксващ материал, които има ниски специфични характеристики на топлопроводимост.

Важно е да споменем, че уплътнението по никакъв начин няма да възпрепятства отварянето и затварянето на вратите и прозорците. След като веднъж е инсталирано, няма нужда да бъде премахвано.

Някои от продуктите, които предлагаме, имат достатъчно голям периметър, благодарение на които уплътнението може да се монтира върху почти всяка врата, без значение какви са нейните размери.

Разбира се, можете и сами да изчислите необходимия размер уплътнение, като изчислите обиколката на вратата или прозореца. В случай, че обиколката е по-малка от 560 см, продукт като AirLock 1000 например е перфектният избор.

Eclima.bg – ние сме безкомпромисни с качеството

Ние от Eclima.bg знаем колко важно е за нашите клиенти качеството. Те искат надежден продукт, който действително носи ефект и може да бъде полезен. Когато използвате мобилни климатици, трябва да се погрижите топлината да остане в помещението, за да усетите плюсовете от употребата им. Затова в тази категория нашият екип е събрал широка гама продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество.


Още от момента, в който започнахме да развиваме своята дейност, знаехме, че интернет пространството е място, в което всеки може да предлага какво ли не и като резултат да остави клиента напълно дезориентиран. 

Това, което в течение на времето осъзнахме е, че по-голяма част от потребителите се нуждаят само от едно единствено място, където да намерят всичко, което искат. Ние от Eclima.bg сме и ще продължаваме да бъдем това място.

Trotec - какво ви предлага

Вече не е нужно да избирате между цена или качество! Производителят Trotec ви осигурява и двете. 

Продуктите с тази марка са проектирани и тествани в Германия, а всеки от нас знае, че немското качество е сред най-доброто на пазара. 

Брандът несъмнено полага максимални усилия в това да даде възможно най-добрите иновативни решения само срещу заплащането на едни наистина минимални цифри. 

Eclima.bg - всичко в името на клиента

Добре дошли в онлайн магазин Eclima.bg, където правим всичко в името на клиента! При нас можете да откриете не само богато разнообразие от артикули, но и информация за тях, която да ви даде ясна представа с какво точно сте на път да се сдобиете. 

Добре дошли на правилното място, откъдето със сигурност ще си тръгнете удовлетворени.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.