fb pixel img

Dimplex

Безплатна доставка
Топловъздушна завеса Dimplex AC3RN 1.5/3kW без външно тяло
Безплатна доставка
Топловъздушна завеса Dimplex AC45N 2.2/4.5kW без външно тяло
Безплатна доставка
Топловъздушна завеса Dimplex AC6N 6kW без външно тяло
Фиксирана доставка
Конвектор Dimplex Alta 1500W WiFi, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Dimplex TOP 1500W, Електронен термостат

359.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Dimplex TOP 2000W, Електронен термостат

389.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Dimplex Alta 2000W WiFi, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Радиатор Dimplex EvoRad 2000W

389.00лв

Фиксирана доставка
Крачета за конвектор Dimplex

39.00лв

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

В интернет работата на рекламата на различни брандове е да възхвали техните иначе спорни качества. Това означава, че дори брандове, производители на даден артикул да не са толкова специализирани в правенето му, то рекламата може да спомогне тези недостатъци да бъдат добре прикрити.

Какво означава това – измамен ли трябва да се чувства клиентът, който просто е желаел най-доброто в името на своя комфорт и този на неговото семейство? Откъде един потребител, готов да инвестира немалка сума в даден вид електрически уреди може да закупи точно онова, което му е необходимо?

Готови ли са производителите да отговорят адекватно на това, което потребителите желаят от тях? Могат ли брандовете да изкарат такива артикули, които да поемат изпълнението на всичко изисквания на съвременния потребител?

Ако е така, то защо понякога виждаме неприятни изпълнения по време на употреба на даден артикул било то в домашна или в работна обстановка? Вие като потребители най-вероятно желаете да получите също толкова добро обслужване, колкото сте готови да инвестирате.

Е, ние от Eclima.bg сме готови да отговорим на всички ваши запитвания още преди да сте задали своите въпроси, така че добре дошли в нашия онлайн магазин!

Конвектори Dimplex - какво означава да заложиш на този бранд

Брандът, който ще ви представим днес, е нещото, което много хора са намерили като спасение от непрестанните лъжливи реклами на много от по-слабо известните производители. Характерно за всеки от шедьоврите на Dimplex е това, че са доста масивни уредите, което позволява монтирането им в помещения, които са доста над средната големина.

Нека това не ви притеснява, обаче, защото масивността не граничи с грубост, а дори напротив – електроуредите са масивни, но доста елегантни, че дори и красиви. Това им помага да се вписват отлично във всеки интериор.

Няма да имате никакви проблеми с това, което ще ви даде един електроуред, произведен от бранда, за който говорим в момента. Нещо повече – устойчивостта, с която може да се похвали всеки уред на марката, е нещо, в което много клиенти са се убедили!

Eclima.bg – представяме ви бъдещето

Това, което ние от нашия онлайн магазин можем да ви обещаем, е да ви снабдяваме винаги с нужните за един напълно информиран избор знания. За да може един клиент да направи всичко онова в дома си, което иска, той трябва да бъде информиран адекватно и акуратно.

Професионалистите, които ежедневно научават нови и нови неща, са готови да ви помогнат с това да бъдете наясно какво виждате пред очите си на всяка една страница в нашия онлайн магазин. Добре дошли!