fb pixel img

Печки и отопление за баня

Отопляването на банята е есенциална част от запазване на комфортното ползване на помещението през зимата. В света на електрониката за отопляване има много варианти, които са компактни и особено ефективни в отопляването на помещения с плочки и гранитогрес.

Ако търсите да замените стария си кварцов отоплител с нещо по-ново и не толкова жадно за електричество, или искате да монтирате изцяло нов, то Eclima.bg разполага с идеалната селекция за печки и отопление за баня.

Кои са най-ценените отоплители за баня

За да се постигне добро съотношение между отоплителен ефект и енергия при затоплянето на една баня, е нужно да се избере добра позиция на самия нагревателен уред.

В зависимост от това с какви инсталации и видове инфраструктури разполага една баня, вие можете да избере между уреди на газ, уреди на ток или уреди на топла вода.

Генерално е прието, че уредите на електричество консумират най-много енергия, но загряват най-бързо. Уредите на газ, в зависимост от цената на газта като суровина, могат да се мерят с електрическите като ефективност при затопляне.

На трето място по бързина на загряване се нареждат уредите с топла вода, но за сметка на това, при тях затоплянето трае доста по-дълго време.

Нашият съвет е да изберете уред, който ви позволява удобен и правилен монтаж, който същевременно да се възползва от наличната инфраструктура до помещението.

Ефективни или мощни печки и отопление за баня

Много собственици на домове трябва да изберат между това дали да наблегнат на ефективност или мощност. За щастие нашият екип успя да селектира продукти, който използват своята енергия за отопляване, и то го правят ефикасно.

При нас можете да намерите:

Изборът на отоплително тяло се прави въз основа на три основни белега – какво можете да си позволите, с какво ще се захранва този отоплител и колко е голямо помещението.

Кварцовите отоплители за баня са отличен избор за помещения не по-големи от 20 кв.м. При помещения с по-големи размери е удачно да се ползват печки и отопление за баня с по-висока мощност.

Защо да изберете своите продукти от Eclima.bg

Причината да изберете своите продукти от Eclima.bg, е понеже ние тествате това, което продаваме, преди да го предложим на своите клиенти.

Това е нашият начин да установим качествен контрол и да можем да гарантираме, че продуктите работят както е рекламирано от производителите. Възползвайте се от нашата педантичност и закупете своите електроуреди още днес.

Няма продукти в тази категория.

5.00 | 1