fb pixel img

Нова серия климатици MSZ-AY от Mitsubishi Electric

Нова серия климатици MSZ-AY от Mitsubishi Electric

Публикувана от: Admin Публикувана на: 05/07/2023 Прочетена: 419 Коментари: 0

Mitsubishi Electric, едно от водещите имена в света на климатичните системи, не спира да впечатлява с непрекъснатите си иновации. Представяме ви новата серия климатици MSZ-AY - комбинация от стил, ефективност и продуктивност, която подобрява комфорта във вашия дом или офис.

Открийте потенциала на климатици MSZ-AY: основни предимства

Серията климатици MSZ-AY на Mitsubishi Electric е създадена с мисълта за постигане на максимален комфорт, ефективност и удобство. Да разгледаме подробно основните предимства, които притежава новата серия климатици MSZ-AY.

Подобрен дизайн на вътрешните тела

Дизайнът на вътрешното тяло притежава луксозно матово покритие, което спомага за неговото по-лесно почистване. Освен това той е семпъл и компактен със заоблени ъгли, което прави новата серия подходяща за всяко помещение.

Изключително тиха работа

Тази серия се отличава с изключително ниско ниво на шум - само 18dBa (за моделите с мощност 9 000 BTU и 12 000 BTU). Това не само осигурява максимален комфорт, но и превръща климатика в идеален избор за помещения, където тишината е от съществено значение, като спални или работни стаи. Така вие можете да се наслаждавате на приятна атмосфера, без да бъдете притеснени от нежелани шумове.

Висока производителност и енергийна ефективност

MSZ-AY предлагат най-доброто съотношение висока производителност-енергийна ефективонст. Моделите се отличават с отопление до -20°C и енергиен клас A+++ в режим на охлаждане, А++ в режим на отопление (отнася се за моделите MSZ-AY25VGK и MSZ-AY35VGK). Това гарантира, че уредите използват минимално количество енергия, докато постигат оптимални резултати, което ги прави икономичен избор за вашата климатична система.

По-чист въздух с V-Blocking филтър

Почистването на въздуха в помещението е възможно благодарение на иновативния V-Blocking филтър, който ефективно премахва бактерии, вируси, алергени, прах и мухъл. Този модернизиран филтър осигурява по-чист и здравословен въздух, допринасяйки за общото качество на живот във вашето помещение. В допълнение, пречистването на въздуха може да бъде особено полезно за хората с алергии или астма, както и за онези, които просто искат да поддържат въздуха в дома си свеж и без примеси.

Вградено WiFi управление

Включеният Wi-Fi интерфейс дава възможност за контрол и мониторинг на системата посредством приложението на Mitsubishi Electric - MELCloud. Тази функция ви дава възможност да управлявате климатика си директно от вашето мобилно устройство, като по този начин можете да настройвате температурата според вашите предпочитания, независимо къде се намирате. Освен това, с MELCloud можете да следите консумацията на енергия в реално време, което ви помага да контролирате и оптимизирате използването на вашата климатична система.

Режим самопочистване

Повишената влажност вътре в климатичното устройство може да доведе до образуване на мухъл и нежелани аромати. Когато устройството престане да работи, автоматичен поток от въздух изсушава интериора, за да гарантира чистотата му. Тази функция не само помага за поддържането на устройството в добро състояние, но също така предотвратява натрупването на бактерии и мухъл.

В заключение, серията климатици MSZ-AY от Mitsubishi Electric предлага комбинация от съвременен дизайн, иновативни технологии и висока енергийна ефективност. Тези устройства са изградени с цел да облекчат ежедневието ви, предоставяйки ви комфорт, без да правят компромис с екологичността или издръжливостта. Разгледай новата серия климатици MSZ-AY, намаление с 50% монтаж в сайта на Eclima.bg.

Коментари

Напишете коментар

captcha comment