fb pixel img

Pax

5г. гаранция
Фиксирана доставка
Електрическа лира за кърпи Pax Flex I 2/550, 20W с таймер Momento II
5г. гаранция
Фиксирана доставка
Електрическа лира за кърпи Pax Samba 450/700, 40W on/off
5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Climb - хром

609.00лв

5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Tamburin 500 х 1200

1029.00лв

5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Tamburin 500 х 800

699.00лв

5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Lyra 500 x 800

919.00лв

5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Lyra 500 x 1200

1119.00лв

5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Mandolin 3

1489.00лв

5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Saz

1449.00лв

5г. гаранция
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Mandolin 4

1689.00лв

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

В интернет можете съвсем спокойно да получите достъп до артикули, които да прилягат чудесно на вашите нужди. Комфортът е нещо, което хората масово искат и са готови да инвестират немалки суми, за да го получат.

Тук идваме и ние с нашия огромен асортимент от продукти, за да предложим така желаните неща на достатъчно достъпни цени, за да може всеки да се порадва на нови и устойчиви на времето електроуреди. В нашия онлайн магазин, обаче има една марка продукти, която заслужава вашето внимание.

Това е марка, която все още не е толкова разпознаваема за масовата публика, но въпреки това няма нищо лошо да ѝ се доверите и да разберете колко е отдадена на идеята да осигури на всеки от вас качество на ниски цени. Всеки човек, който ползва климатични системи в дома или в офиса си, съвсем спокойно може да заложи на този бранд и това да му даде шанс за перфектен комфорт.

Заповядайте на точното място, където всяко ваше желание ще бъде удовлетворено и всяко изискване покрито. Очакваме ви!

Защо да се доверите на електроуреди Pax

Когато заговорим за бранд, който иска да даде на крайния си потребител всички онези стандартни неща, които дават и големите, вече доказани марки, то тогава ние ви разкриваме Pax. Това е марка, която е сравнително нова и името ѝ звучи дори непознато за масовия потребител.

Разбира се, това не пречи изобщо всеки от вас да провери нейната политика и да се запознае с един много интересен факт – тя се старае да покрие изискванията дори и на най-взискателните потребители. Желаем да ви потвърдим, че с нейните експерти се работи лесно и те с удоволствие предоставят всичко на онези от вас, които искат да им се доверят.

Готови ли сте да бъдете един от малкото хора, които са обслужени от марка с много амбиции, все още малка, но добра репутация? Доверете се на прохождащото качество!

Онлайн магазин Eclima.bg – това е вашето място

Да си експерт на тема електроуреди никога не е било нещо специално преди интернет да ни приеме толкова топло. Ние от Eclima.bg сме благодарни на онлайн пространството, че ни направи толкова разпознаваеми и бързо ни предостави възможността да ви помагаме!

Искаме и сърдечно да благодарим на всеки един от вас – нашите клиенти, че ни се е доверил и ни е дал шанс да ви докажем нашата експертиза. Помогнали сме на много хора, но все пак не считаме, че са достатъчно, така че заповядайте при нас и се насладете на образцовото ни обслужване.