fb pixel img

Pax

Фиксирана доставка
Комбинирана лира за баня Pax Nice 500х1000, хром

318.00лв

Фиксирана доставка
Електрическа лира за баня Pax Samba

360.00лв

Фиксирана доставка
Комбинирана лира за баня Pax Climb - бял

410.00лв

Фиксирана доставка
Електрическа лира за баня Pax Flex I 2/550 с МomentoTM

432.00лв

Фиксирана доставка
Електрическа лира за баня Pax Flex U 2/450 с таймер
Фиксирана доставка
Комбинирана лира за баня Pax Climb - хром

479.00лв

Фиксирана доставка
Електрическа лира за баня Pax Flex I 3/550 с МomentoTM

492.00лв

Фиксирана доставка
Електрическа лира за баня Pax Flex U 3/450 с таймер
Безплатна доставка
Комбинирана лира за баня Pax Tamburin 500 х 800

539.00лв

Безплатна доставка
Електрическа лира за баня Pax Flex I 4/550 с МomentoTM

552.00лв

Безплатна доставка
Електрическа лира за баня Pax Flex U 3/650 с таймер
Безплатна доставка
Електрическа лира за баня Pax Flex I 5/550 с нагревател
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)

В интернет можете съвсем спокойно да получите достъп до артикули, които да прилягат чудесно на вашите нужди. Комфортът е нещо, което хората масово искат и са готови да инвестират немалки суми, за да го получат.

Тук идваме и ние с нашия огромен асортимент от продукти, за да предложим така желаните неща на достатъчно достъпни цени, за да може всеки да се порадва на нови и устойчиви на времето електроуреди. В нашия онлайн магазин, обаче има една марка продукти, която заслужава вашето внимание.

Това е марка, която все още не е толкова разпознаваема за масовата публика, но въпреки това няма нищо лошо да ѝ се доверите и да разберете колко е отдадена на идеята да осигури на всеки от вас качество на ниски цени. Всеки човек, който ползва климатични системи в дома или в офиса си, съвсем спокойно може да заложи на този бранд и това да му даде шанс за перфектен комфорт.

Заповядайте на точното място, където всяко ваше желание ще бъде удовлетворено и всяко изискване покрито. Очакваме ви!

Защо да се доверите на електроуреди Pax

Когато заговорим за бранд, който иска да даде на крайния си потребител всички онези стандартни неща, които дават и големите, вече доказани марки, то тогава ние ви разкриваме Pax. Това е марка, която е сравнително нова и името ѝ звучи дори непознато за масовия потребител.

Разбира се, това не пречи изобщо всеки от вас да провери нейната политика и да се запознае с един много интересен факт – тя се старае да покрие изискванията дори и на най-взискателните потребители. Желаем да ви потвърдим, че с нейните експерти се работи лесно и те с удоволствие предоставят всичко на онези от вас, които искат да им се доверят.

Готови ли сте да бъдете един от малкото хора, които са обслужени от марка с много амбиции, все още малка, но добра репутация? Доверете се на прохождащото качество!

Онлайн магазин Eclima.bg – това е вашето място

Да си експерт на тема електроуреди никога не е било нещо специално преди интернет да ни приеме толкова топло. Ние от Eclima.bg сме благодарни на онлайн пространството, че ни направи толкова разпознаваеми и бързо ни предостави възможността да ви помагаме!

Искаме и сърдечно да благодарим на всеки един от вас – нашите клиенти, че ни се е доверил и ни е дал шанс да ви докажем нашата експертиза. Помогнали сме на много хора, но все пак не считаме, че са достатъчно, така че заповядайте при нас и се насладете на образцовото ни обслужване.