fb pixel img

Tesy

Фиксирана доставка
Печка за баня Tesy HL 243 VB W

135.00лв

7 г. гаранция
Фиксирана доставка
Конвектор TESY LivEco CN 051 300 EI CLOUD AS W с функция AirSafe, 3000W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Tesy CN 04 150 EIS W, 1500W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор TESY CN 05 150 EIS W, 1500W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор TESY CN 05 200 EIS W, 2000W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Tesy CN 04 200 EIS W, 2000W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор TESY CN 031 250 EI CLOUD W, 2500W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Tesy CN 04 250 EIS W, 2500W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Tesy CN 04 300 EIS W, 3000W, Електронен термостат
Фиксирана доставка
Конвектор TESY CN 05 250 EIS W, 2500W, Електронен термостат
Показани 1 от 12 | 55 (5 Страници)

В интернет някои от най-известните брандове си имат лични онлайн магазини, но някои клиенти избягват подобен вид източници на електроуреди заради страх от завишени цени. Това, което ние можем да ви дадем, е гаранция за две неща – качество и достъпни суми, стоящи срещу всеки артикул.

Защо да изберете нас? Заради обслужването, което можем да ви дадем, както и онова типично усещане, че в точно този момент правите най-точното решение, което можете да направите!

Чували сте за Tesy, но познавате ли ги добре

Когато говорим за успешни български брандове, то днес ще се запознаете с един такъв. Знаем, че 100% сте чували за тях, но дали ги познавате толкова добре, за да им се доверите.

Приключението на тази марка започва през недалечната 1990 г. и един от най-големите и значими успехи на бранда е това, че успява да даде на хората т.нар. „умен“ бойлер, който може да се управлява през интернет. Не звучи зле, нали?

Ако и вие имате нужда от подобна технология и във вашия дом, то няма как да не се доверите на основателите на тази технология, за да сте напълно сигурни, че това, на което залагате сега, ще ви носи радост и устойчивост с години напред. Откога мечтаем да ви запознаем с една такава марка, която да ви донесе огромни дози усмивки и увереност, че сте направили правилен избор!

Брандът има пет завода на територията на България и за наше огромно щастие ние също имаме достъп до техни продукти и можем да ги предлагаме на нашите потребители. Всеки един от нашите експерти ще ви посъветва със сигурност да се доверите на продуктите на Tesy, защото, когато става дума за отопление на помещения и на вода, то това е първенецът!

Защо ние от Eclima.bg сме се доверили на марки от този клас

Когато започнахме да се занимаваме с онлайн магазина си, ние от Eclima.bg искахме едно единствено нещо – да даваме на своите потребители щастие от направените покупки и най-важното – удовлетворение и увереност от това, че са направили правилния избор. Това, обаче с времето разбрахме, че не е от най-лесните неща за осъществяване – защо?

Истината е, че за разлика от началото, когато ние прохождахме, всеки клиент бе някак си по-невзискателен, а днес нещата са доста по-различни. Желаем съвсем сериозно да обърнем внимание, че въпреки тази разлика, ние успяваме да даряваме всеки с необходимата му доза комфорт.

Заповядайте при нас и бъдете сигурни, че нашите брандове могат да ви изненадат с неочакваното!