fb pixel img

Tedan

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan PH 750W

139.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan PH 2000W

199.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan CVT ЕL 2000

219.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan CVT 1500

219.00лв

-15 %
Фиксирана доставка
Конвектор Tedan CVT EL 1500

229.00лв 195.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan CVT E 2000

259.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan SIRIO 2000W

329.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan CVT E 1500

259.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan PHC 2000W

329.00лв

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan CPH DTEL 2000

499.00лв

-15 %
Фиксирана доставка
Конвектор Tedan CPH 2000 Слонова кост

499.00лв 425.00лв

Фиксирана доставка
Конвекторен радиатор Tedan USW 2000W

499.00лв

Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)

Когато говорим за онлайн магазини – в днешно време в интернет е пълно с такива, но в това не виждаме нищо лошо. Разбира се, нашата идея е да сме напълно спазили всички изисквания и нашата работа да доставя удоволствие на всеки наш клиент.

В замяна искаме единствено вашите усмивки и доброто ви мнение за нас – за останалото се доверете на нас!

Tedan – марката, която ще ви даде достатъчно от всичко

Редом до вече силно доказалите се марки от години насам, в нашия онлайн магазин можете да видите и брандове, които нямат тази репутация, но въпреки това качеството на техните артикули да е напълно същото. Разбира се, заради липсата на кой знае каква известност, цените, на които предлагат своите стоки, са значително по-ниски от тези на големите имена в производството.

Електроуредите на Tedan са устойчиви на годините, изглеждат невероятно стилни, дават неимоверно добри данни за енергоспестяване и най-важното е това, че се предлагат на ниски цени, на които всеки може да се порадва и да се снабди с необходимото! Готови ли сте за революцията в климатичните системи?

Кои сме ние от Eclima.bg и какво можем да ви предложим

Да си онлайн магазин в днешно време не е от най-лесните неща поради ред от причини. Първата от тях е тази, че всеки желае да се занимава с подобен вид дейност и конкуренцията е наистина жестока.

Имаме колеги от бранша, които се развиват наистина много добре и по този начин нашите умения избледняват, но не е ли в това смисълът на разрастването и преборването на различен набор от трудности? Идеята ни винаги е била една и съща – да сме близо до нашите потребители и те да са напълно наясно, че могат да ни се доверят без абсолютно никакъв проблем.

Още едно нещо влиза в нашите основни приоритети и това е желанието ни да предоставяме винаги едни от най-достъпните ни цени. Нещо повече – искаме да ви даваме възможност да пазарувате всичко, което искате наведнъж, без това по какъвто и да е начин да се отразява на вашия бюджет.

Желаем, също така да бъдем максимално сигурни, че ви продаваме качество срещу тези ниски цени и вие да използвате безпроблемно закупените от нас стоки с години наред без никакви проблеми. Ето заради това ние се стремим винаги да проверяваме източниците на онова, което имаме.

Готови ли сте за вас и вашия комфорт да работят някои от най-изявените фирми, които имат желание да се докажат и на вас? Ако сте, то заповядайте в Eclima.bg и се доверете на опита!