fb pixel img

Tedan

Фиксирана доставка
Конвектор Tedan SIRIO 2000W

399.00лв

Фиксирана доставка
Вентилаторен конвектор за баня Tedan Touch

299.00лв

Фиксирана доставка
Вентилаторен конвектор за баня Tedan Windy

449.00лв

Фиксирана доставка
Крачета за конвектор Tedan

19.90лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Когато говорим за онлайн магазини – в днешно време в интернет е пълно с такива, но в това не виждаме нищо лошо. Разбира се, нашата идея е да сме напълно спазили всички изисквания и нашата работа да доставя удоволствие на всеки наш клиент.

В замяна искаме единствено вашите усмивки и доброто ви мнение за нас – за останалото се доверете на нас!

Tedan – марката, която ще ви даде достатъчно от всичко

Редом до вече силно доказалите се марки от години насам, в нашия онлайн магазин можете да видите и брандове, които нямат тази репутация, но въпреки това качеството на техните артикули да е напълно същото. Разбира се, заради липсата на кой знае каква известност, цените, на които предлагат своите стоки, са значително по-ниски от тези на големите имена в производството.

Електроуредите на Tedan са устойчиви на годините, изглеждат невероятно стилни, дават неимоверно добри данни за енергоспестяване и най-важното е това, че се предлагат на ниски цени, на които всеки може да се порадва и да се снабди с необходимото! Готови ли сте за революцията в климатичните системи?

Кои сме ние от Eclima.bg и какво можем да ви предложим

Да си онлайн магазин в днешно време не е от най-лесните неща поради ред от причини. Първата от тях е тази, че всеки желае да се занимава с подобен вид дейност и конкуренцията е наистина жестока.

Имаме колеги от бранша, които се развиват наистина много добре и по този начин нашите умения избледняват, но не е ли в това смисълът на разрастването и преборването на различен набор от трудности? Идеята ни винаги е била една и съща – да сме близо до нашите потребители и те да са напълно наясно, че могат да ни се доверят без абсолютно никакъв проблем.

Още едно нещо влиза в нашите основни приоритети и това е желанието ни да предоставяме винаги едни от най-достъпните ни цени. Нещо повече – искаме да ви даваме възможност да пазарувате всичко, което искате наведнъж, без това по какъвто и да е начин да се отразява на вашия бюджет.

Желаем, също така да бъдем максимално сигурни, че ви продаваме качество срещу тези ниски цени и вие да използвате безпроблемно закупените от нас стоки с години наред без никакви проблеми. Ето заради това ние се стремим винаги да проверяваме източниците на онова, което имаме.

Готови ли сте за вас и вашия комфорт да работят някои от най-изявените фирми, които имат желание да се докажат и на вас? Ако сте, то заповядайте в Eclima.bg и се доверете на опита!