fb pixel img

Nurfelt

Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик Nurfelt NUA32-F09I/NUA32-F09O, 9000 BTU, Клас A++
-14 %
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Инверторен климатик Nurfelt NUA32-F18I/NUA32-F18O, 18000 BTU, Клас A++

1699.00лв 1459.00лв

-6 %
3г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Инверторен климатик Nurfelt NUA32-F12I/NUA32-F12O, 12000 BTU, Клас A++

1089.00лв 1029.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Най-доброто съотношение цена-качество определено е от значение за крайния потребител, който е на път да инвестира парите си в електроуред за дома. Но освен това е необходимо той да избере бранда на който да се довери. Точно тук на помощ идваме ние, за да улесним избора на човека срещу нас. 

Ние ще ви съпътстваме с представянето на всеки един производител, който присъства в нашия онлайн магазин, а после ще ви насочим към конкретен продукт на вече избран и доказал се бранд. 

Комфорт у дома на ниска цена с производител Nurfelt

След като сте се спрели на перфектния електроуред за вас, е време да Ви представим бранда Nurfelt, който от години насам е доказал се производител на хладилна и климатична техника. 

Основната философия на Nurfelt е предлагането на висококачествени, енергоспестяващи уреди, които отговарят на най-високите европейски изисквания. А водещата ценност на компанията е да предложи функционалност и отлично съотношение между цена и качество на крайния потребител.

Всички артикули с марка Нурфелт преминават през множество тестове и проверки преди да напуснат производствената линия. Дългата им експлоатация е придружена с 3 години гаранция за качество.

Сдобийте се с нещо наистина добро и то на ниска цена за един несравним комфорт у дома!

Направете правилния избор с онлайн магазин Eclima.bg

Доверявайки се на едни от най-добрите професионалисти в България, вие вече сте на път да използвате едни качествени продукти с добре изглеждаща визия. 

Ние от Eclima.bg сме тук, за да се отзовем на всеки ваш въпрос, да ви помогнем, независимо от трудностите и накрая заедно да стигнем до решението, което търсим.

При нас ще откриете не само един производител, разбира се, а и много други бранда, които заслужават Вашето внимание. Така можете съвсем спокойно да разгледате подбрани от нас предложения, които притежават доказани положителни отзиви от хора, които вече са ни се доверили.

Ние сме до вас. Възползвайте се от нашата помощ!