fb pixel img

Kobe

-8 %
2 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик KOBE KMW-H12C5E4, 12000 BTU

1199.00лв 1099.00лв

-8 %
2 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик KOBE KMW-H18E0B4, 18000 BTU

1579.00лв 1459.00лв

0% Лихва
2г. гаранция
Най-купуван
Безплатна доставка
Колонен климатик Kobe KMF-H60A5/APC, 60 000 BTU

4199.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Ако търсите бранд, който комбинира в себе си желанията на клиентите за изчистен дизайн и много висок процент на устойчивост във времето занапред, то днес ще ви запознаем с този, който ще ви даде именно тези неща. Ако желаете да получите добър електроуред, който има за цел да задоволи нуждите ви за години, то вече знаете кой може да го постигне с лекота.

В нашият онлайн магазин има доста брандове, които заслужават вниманието ви, но със сигурност има един, който изпъква.

Kobe – марката, която заслужава вашето внимание

Когато кажем Kobe в нашия екип се появява едно чувство на респект и мисъл към бранда като към отделен индивид, който също е имал своите трудности, но все пак е тук и има какво да сподели. Нашата задача е да ви запознаем с този бранд, за да видите, че фирмите-производители на различни електроуреди не са кой знае колко по-различни от вас.

Всъщност, брандът, за който четете в момента е нещо, което е досущ като вас – иска да направи възможно най-доброто в името на комфорта у дома и знае, че все пак нещата, които ще направи, трябва да са напълно съобразени с възможностите му. Не си мислете, че този бранд, макар и не много известен, няма необходимите знания да бъде на върха – напротив.

Доверете се на доказания опит!

Няколко причини, поради които да изберете Eclima.bg

Всеки от вас – нашите клиенти търси в интернет точно онова, от което се нуждае, за да вкара комфорт у дома си. Нормално е, когато човек търси точно определен артикул да не се интересува от всичко останало, което се намира в даден онлайн магазин.

Въпреки това, обаче в онлайн средите търговците все още си позволяват да предлагат на клиентите си всичко онова, което може да се окаже излишно. По това дали предлага на клиентите си точните артикули, съобразени с техните нужди, се разбира за професионализма на онлайн търговеца.

Ако вие искате да усетите как би трябвало да се държи един търговец към своите клиенти, просто се доверете на Eclima.bg – те знаят от какво се нуждаете. Ако сте клиент, който изисква от търговеца си 100% отдаденост към казуса ви, то вие искате нашата компетенция.

Ако търсите и ценови клас артикули, който идеално да съвпада с вашите възможности, то отново нашият онлайн магазин е мястото за вас. Доверете се на нашите методи на работа, които с годините са се доказали, че наистина могат да дадат повече от нужното.

Заповядайте в нашия онлайн магазин за климатична и друг вид техника, където разнообразието от артикули ще ви погълне! Очаквахме ви!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.