fb pixel img

Inventor

-21 %
2 г. гаранция
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик Inventor L5VI32-18WFR/L5VO32-18 LIFE PRO, 18 000 BTU, Клас A++
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Съвремената епоха налага все по-високи изисквания към производителите на различни видове техника. Напредъкът в технологиите позволява постигането на по-високи нива на комфорт за потребителите, а компаниите трябва постоянно да доказват своята способност да отговарят на високите стандарти за качество.

Сравнително малък брой компании успяват да съчетаят модерен и елегантен дизайн с най-новите функционалности, които отговарят на съвременните изисквания. Освен това, те трябва да бъдат в състояние да отговорят на индивидуалните нужди на всеки клиент и да предлагат своите продукти на достъпни цени.

Специално за нашите клиенти, сме подбрали най-ефективните климатици на водещата компания Inventor, които предлагаме на невероятно изгодни цени.

Какво прави климатиците на Inventor уникални?

Inventor е компания с над 50-годишен опит, базирана в Гърция, която се превърна в лидер на световния пазар в областта на системите за отопление и охлаждане, както и в производството на електроуреди.

Ангажиментът им към нуждите на всеки потребител ги насочва към непрекъснато съвършенстване, следвайки най-новите тенденции в производството.

Компанията се отличава с иновативни технологии в своите продукти, енергийна ефективност и отговорно отношение към околната среда.

В нашата селекция ще намерите разнообразие от инверторни климатици с различни функционалности и висок енергиен клас.

Климатиците на Inventor се отличават с иновативни системи за филтриране на въздуха, които премахват прахта и бактериите, създавайки здравословна домашна среда.

Всички модели се отличават с тиха работа и висока ефективност.

Те разполагат и с йонизатор, който оказва положително влияние върху здравето и пречиства въздуха от неприятни миризми и дим.

Защо да изберете Inventor?

Инвестирането в продукти на Inventor се оправдава многократно благодарение на ефективното оптимизиране на ресурсите.

Това също е инвестиция в по-функционален и съвременен дом, както и в по-здравословна среда.

Всеки продукт е разработен с използване на най-новите технологии, открити от пионерите в отрасъла.

Ще бъдете изненадани от броя допълнителни функции, които един инверторен климатик може да предложи, и от нивото на комфорт, което можете да получите.

Компанията се стреми да предлага всички тези предимства на своите потребители на разумни и достъпни цени.