fb pixel img

Auratsu

-9 %
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик Auratsu AWX-12KTKI/AWX-12KTKO, 12000 BTU, Клас А++

1199.00лв 1089.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Auratsu е водещ производител на климатици, утвърден с репутация за високо качество и иновации. Основана преди повече от две десетилетия, компанията е изградила своята марка на основата на съвременни технологии и екологична устойчивост.

Auratsu се отличава с ангажимента си към комфорта и благополучието на своите клиенти, предоставяйки решения, които отговарят на най-високите стандарти в индустрията.

Компанията предлага широка гама от продукти, включваща инверторни климатици, системи за централна климатизация и решения за индустриално охлаждане.

Всички продукти на Auratsu са проектирани с мисъл за енергийна ефективност, което помага на клиентите да намалят своите разходи за електроенергия и да минимизират своя екологичен отпечатък. Технологиите, внедрени в продуктите на Auratsu, осигуряват не само оптимално охлаждане и отопление, но и подобряват качеството на въздуха в помещенията чрез ефективна филтрация и контрол на влагата.

Не се колебайте да изберете Auratsu и да се насладите на високоефективни,  и надеждни климатични системи, които са създадени да ви осигурят комфортна среда през всеки сезон.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.