fb pixel img

Alpin

-5 %
0% Лихва
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Най-купуван
Безплатна доставка
Инверторен климатик Alpin ASW-35ETE, Elite, WIFI, 12000 BTU, Клас А++

1079.00лв 1029.00лв

-5 %
0% Лихва
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик Alpin ASW-35PTT Pro, WIFI, 12000 BTU, Клас А++

1169.00лв 1109.00лв

-5 %
0% Лихва
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторният климатик Alpin ASW-70ETE, Elite, WIFI, 24000 BTU, Клас А++

2199.00лв 2089.00лв

-5 %
0% Лихва
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик Alpin ASW-25ETE, Elite, WIFI, 9000 BTU, Клас А++

1049.00лв 999.00лв

-5 %
0% Лихва
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Инверторен климатик Alpin ASW-25PTT Pro, WIFI, 9000 BTU, Клас А++

1149.00лв 1089.00лв

-5 %
0% Лихва
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Хиперинверторен климатик Alpin ASW-35KTN Nordic, WIFI, 12000 BTU, Клас А+++
-5 %
0% Лихва
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Безплатна доставка
Хиперинверторен климатик Alpin ASW-70KTN Nordic, WIFI, 24000 BTU, Клас А+++
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Alpin е водещ производител, посветен на иновативните климатични и отоплителни системи за жилищни и обществени сгради. Компанията се стреми да създава устройства, които не само намаляват консумацията на електроенергия, но и осигуряват комфорт във всяко помещение. Alpin се грижи за всеки един аспект на продукцията - от избора на материали до внимателния процес на производство като обръща внимание дори най-малките детайли.

Целта на компанията е да създаде съвременни, надеждни и екологосъобразни климатични системи, като използва само устойчиви и висококачествени материали и да доставя продукти, които гарантират дълготрайно удовлетворение на потребителите.

Продуктите на Alpin отговарят на високите стандарти на ErP и ROHS, свързани с проектирането, производството и използването на климатични системи. Фирмата също така е отличена и със сертификат KEYMARK, който представлява истинска добавена стойност и потвърждение за съответствие с хармонизираните европейски стандарти за качество. Този сертификат, придружен от независима трета страна, допълва и маркировката CE и увеличава доверието на потребителите в цяла Европа.

Благодарение на инвестициите на компанията в последните технологии, Alpin предлага един от най-съвременните климатични решения, отговарящи на нуждите на жилищни и обществени сгради. Като избирате продуктите на Alpin, вие получавате висококачествен и екологосъобразен продукт, който отговаря на вашите очаквания, и то на разумна цена!

Серията Nordic е идеалното решение за клиенти, които ценят комфорта в ниските температури и разнообразието от функционалности. Моделите съчетават изключителни параметри за охлаждане и отопление със съвременен и модерен дизайн. Серията Nordic на Alpin е специално разработена за студените региони и се фокусира върху мощната функция за отопление при изключително ниски температури. Тези климатични системи са перфектно съчетание на ефективност и естетика, като се интегрират с интериора на всяко помещение и предлагат модерен, надежден и екологичен продукт.

Серията Pro на Alpin представлява идеалния избор на климатици от среден клас, оборудвани с множество технологии и разнообразие от функции, които осигуряват максимален комфорт. Тези модели се отличават с режими и функции, които ги изстрелват на върха в класацията в същия ценови клас. Сред тях са включени режимът "Gentle Wind" за нежно разпръскване на въздуха, режимът "iFeel" за персонализирано усещане за комфорт, вграденият нагревател във външното тяло, възможността за отопление при ниски температури до -25°C, бързото разглобяване и почистване, самопочистващата функция на вътрешното тяло, 4 посоки на вентилатора и използването на екологичен хладилен агент R32.

Серията Elite на Alpin представлява перфектното решение за отопление или охлаждане на вашето жилище на достъпна цена. Тези климатици са гарантирано най-добрият бюджетен вариант на пазара, предлагайки отлично съотношение между функционалност и цена. Системите от серия Elite на Alpin работят дори при външни температури от -25 градуса и разполагат със съвременни функции като DC инверторна технология, Wi-Fi интелигентен контрол, функция за коанда ефект, интелигентно размразяване, лесно почистване, функция iFeel, режим ЕКО, режим Super Turbo и таймер.

Избирайки климатиците на Alpin, вие гарантирате комфорт и уют за вашето семейство. В eclima.bg, ние предлагаме широка гама от възможности за избор на правилния климатик, отговарящ на вашите нужди. Нашите продукти са проектирани с оглед на ефективността и се съчетават с вашия жилищен интериор.

Направете първата стъпка към по-ефективното бъдеще и открийте идеалния климатик за вас още днес на изключително ниска цена. Ние сме ангажирани да ви осигурим висококачествени продукти, които да отговарят на вашите очаквания и да ви донесат комфорт и удовлетворение.

Не се колебайте да изберете Alpin и да се насладите на високоефективни, екологосъобразни и надеждни климатични системи, които са създадени да ви осигурят комфортна среда през годините.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.