fb pixel img

Инвертори и климатици Bosch

Фиксирана доставка
Конвектор Bosch HC 4000-10, 1000W, Електронен програмируем термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Bosch HC 4000-15, 1500W, Електронен програмируем термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Bosch HC 4000-20, 2000W, Електронен програмируем термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Bosch HC 4000-5, 500W, Електронен програмируем термостат
Фиксирана доставка
Конвектор Bosch HC 4000-25, 2500W, Електронен програмируем термостат
Фиксирана доставка
Крачета за конвектори Bosch

36.00лв

2г. гаранция
Безплатна доставка
Плосък слънчев колектор Bosch Solar 4000 TF

919.00лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

За повечето хора при избора на даден електроуред, водещ е неговия производител. За вече доказалите се брандове, култът към марката върши изключителна работа, а нашата работа като търговци се улеснява. 

Разбира се, не можем да не споменем и факта, че продуктите на доказалите се марки са преминали през значителни тестове, за се да провери тяхната устойчивост във времето. По този начин, те са избрали да работят само и единствено с вече доказани техники. 

На път сме да ви запознаем именно с такъв бранд, който повече от век се е усъвършенствал в правенето на домакински електроуреди. Тези умения да произвеждат уреди на бъдещето им дават възможност да са винаги пред останалите. 

Ние не притежаваме каквото и да е съмнение, че това, което търсите с удоволствие ще Ви бъде предоставено от нашия онлайн магазин. 

Bosch – бъдещето на домакинските уреди

Нуждите и ежедневието на потребителите са на първо място за производителя Bosch, който безспорно и непрекъснато през годините осигурява на потребителя най-устойчивите във времето електроуреди. Важно е да отбележим и многоаспектното му производство. Компанията може да сътвори прекрасна фурна за вграждане, докато вашите помещения биват отоплявани от техен конвектор.

Без съмнение, те са се погрижили за това да ви предоставят и качествен перални машини, а да не споменаваме за останалите им видове уреди от продуктовия им каталог. Само си представете - всичко, от което едно домакинство има нужда, може лесно да бъде закупено само от един производител. 

Доверете се на водещия онлайн магазин - Eclima.bg

Като водещ онлайн магазин в България, екипът на Eclima.bg се стреми да даде на клиентите си възможно най-доброто качество, на което са способни. Нашата мисия винаги е била да предоставяме на клиентите си възможност да пазаруват на достъпни цени. 

Когато в очите на крайния потребител видиш задоволство, си даваш ясна представа, че той е почувствал твоя труд. Доверете се на професионалисти!