fb pixel img

Varma TEC

Фиксирана доставка
Инфрачервен нагревател Varma Spot 1300W

335.00лв

Безплатна доставка
Инфрачервен нагревател Varma Spot 1300W

919.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

В съвременния свят има толкова много възможности за отопление, че понякога само това многообразие може да ни затрудни да направим правилния избор. Разбира се, цената също е фактор, но това, което е водещо, трябва да бъде сметката за ток в края на месеца.

Едва ли има човек, който не би искал да използва колкото се може повече енергоспестяващи уреди. Отоплението през зимата предполага голямо количество консумация на ток и затова е препоръчително да използвате такива системи, които отопляват добре и същевременно не използват много електрическа енергия.

Един от най-добрите да постигнете това е с употребата на инфрачервени нагреватели Varma Tec. Те се характеризират с висока ефективност, ниска консумация на ток и първокласно качество. В тази категория сме събрали широка гама от продуктите на този бранд, за да можете да изберете тези, които наистина ще ви бъдат от полза.

В онлайн магазина на Eclima.bg ще се натъкнете на още много други подобни продукти, които несъмнено ще ви помогнат в отопляването на вашия дом.

Голям асортимент от инфрачервени нагреватели Varma Tec

В тази категория сме включили някои от най-добрите продукти на Varma Tec. Те ще гарантират, че където и да поставите отоплителните тела, помещението ще се затопли бързо.

Огромното разнообразие от инфрачервени нагреватели Varma Tec несъмнено ще убеди всеки потребител в ползите от употребата на този тип отоплителни тела. Те са изключително ефективни и определено ще са един от най-добрите начини да намалите сметките за ток в края на месеца.

Продуктите в тази категория са разнообразни. Някои от тях могат да се монтират на стената, като трябва да обърнете внимание на височината, за която е предназначен конкретният уред. За да бъде максимално ефективен, трябва да бъде поставен на опредено разстояние от пода.

Предлагаме продукти, които са подходящи както за закрити, така и за защитени открити пространства. Някои от тях обаче не са предназначени за външна употреба. Всеки от тях е с различна площ на отопление, като също така може да се използва и за зонално отопление в жилища, офиси, дворни пространства и други. Предлагаме и влагозащитни модели, които могат да се използват както в закрити, така и в открити пространства.

Качествени отоплителни тела в Eclima.bg

Ние от Eclima.bg се стремим постоянно да се усъвършенстваме, като предлагаме на нашите клиенти широка гама продукти, отличаващи се с високо качество и изгодни цени. Не се колебайте и се възползвайте от атрактивните цени, на които предлагаме артикулите в нашия онлайн магазин.


Ако вече сте разгледали богатия ни асортимент от качествени продукти, може би знаете, че по света е пълно с производители, които са се доказали с времето и дори не омръзват на потребителя. 

Но ако търсите бранд, който не само ще ви удовлетвори със своите артикули, но ще ви направи и лоялен клиент за дълги години, то ние ще ви запознаем с точно такъв.

Това, което можем да споделим за него няма да е много, но определено ще бъде достатъчно, за да му се доверите. За нас е удоволствие да предложим на крайния клиент достъп до един от онези производители, които правят живота безгрижен. 

Постигнете максималното с Varma Tec

Ние от Eclima.bg с голямо удоволствие ви представяме продуктите с марка Varma Tec! Това е бранд, който с годините се е посветил на разработването на инфрачервени лъчи като източник на топлина. 

Благодарение на развитието на научните изследвания, компанията е постигнала несравнимо качество и устойчивост, признати дори на световния пазар.

Но това, което определено не знаете е на колко достъпни цени можем да ви предложим продуктите както на този, така и на други производители, част от продуктовия ни каталог. 

Ако и вие искате да постигнете максималното и търсите най-добрия резултат от ефективност, спестяване на разходи и безопасно използване, то най-добре се доверете на Varma Tec.

Eclima.bg – искаме да ви дадем всичко, от което се нуждаете

Добре дошли в онлайн магазина на Eclima.bg, където ще ви срещнем и с други такива марки, които да ви направят техен лоялен клиент за дълго време. 

Нашият екип ще се погрижи да Ви даде всичко от което се нуждаете - разумни цени, добри промоции, бърза доставка и екип от компетентни служители, до които да се допитате в случай, че имате нужда от нещо. 

Ние сме мястото, което ще ви осигури уникален достъп до продуктите на водещи брандове. Доверете ни се!