fb pixel img

Pion

Фиксирана доставка
Инфрачервен нагревател PION PRO 2000

399.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Методите за отопление са безброй. Всеки от тях има своите плюсове и минуси, които могат да ви убедят или разубедят да инсталирате определен вид отоплителна система в дома си. Инфрачервеното отопление е един от най-добрите начини, чрез които можете да подсигурите отопление.

То има множество приложения и е изключително ефективно. Както се подразбира от името, използва инфрачервените лъчи, които представляват електромагнитно излъчване. Наричат се и топлинни поради тяхното затоплящо действие.

Инфрачервените лъчи не се използват единствено за отопление, но и за масажни и козметични процедури, в инфрачервената фотография и в астрономията.

Инфрачервените нагреватели могат да бъдат перфектното решение за намаляването на сметките за ток през лятото. В Eclima.bg предлагаме огромно разнообразие, от което да избирате.

Какви инфрачервени нагреватели Пион предлагаме

В тази категория ще откриете богата селекция от инфрачервени нагреватели Пион. Те са едни от най-предпочитаните продукти на нашите клиенти и се отличават не само със своята ефективност и с атрактивната си цена.

Нагревателите са изработени от алуминий и са устойчиви на агресивна среда, не корозират. Предназначени са за употреба в промишлени помещения с високи тавани до 4.50 м (цехове, гаражи, халета). Могат да затоплят площ до 30 кв. м и са напълно безопасни.

Инфрачервените отоплителни тела имат множество предимства. За да ги използвате, не се нуждаете от консумативи. Освен това са леснопреносими и се монтират изключително лесно.

Затоплят бързо помещението и са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба. Въпреки че споменахме, че Пион са подходящи за помещения като халета, гаражи, други инфрачервени отоплителни тела могат да се използват за оранжерии и обори за животни. Те не само осигуряват отопление, но и светлина.

Това не значи обаче, че не можете да ги използвате вкъщи. Чудесна алтернатива на обикновените конвекторни радиатори са, като има модели, които могат да се използват в банята и други мокри помещения, тъй като са влагоустойчиви.

Като основно предимство на инфрачервени нагреватели Пион няма как да не посочим пестенето на енергия. Инфрачервеното отопление е зоново отопление – може да отоплява само определена зона, а не цялото помещение.

Поради факта, че затоплят бързо, инфрачервени нагреватели Пион пестят и голямо количество енергия, което несъмнено ще се отрази на сметката за тока в края на месеца.

Eclima.bg – топ качество на супер цени

В онлайн магазина на Eclima.bg можете да се възползвате от атрактивните цени, на които предлагаме нашите продукти, които се отличават с качество и ефективност, които определено ще ви убедят, че сте взели правилното решение и сте ни гласували доверие.