fb pixel img

Master

Фиксирана доставка
Инфрачервен нагревател Master SOMBRA 8, 0.8kW

369.00лв

Безплатна доставка
Инфрачервен нагревател Master HALL 1500

559.00лв

Безплатна доставка
Инфрачервен нагревател Master TS 3A

695.00лв

Безплатна доставка
Инфрачервен нагревател Fact 20, 2kW

649.00лв

Безплатна доставка
Инфрачервен нагревател Master HALL 3000

1079.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Оптималното съотношение цена-предлагано качество безспорно е движеща цел, към която крайния потребител, който е на път да инвестира парите си в уреда за дома или бизнеса се стреми. Точно заради това избора на бранд, на който да се довери е от голямо значение. В такъв момент нашия екип идва на помощ, за да улесним избора на клиента срещу нас. 

Това, което ние ще направим е да ви съпътстваме с представянето на всеки един бранд, присъстващ в нашия онлайн магазин. Но не само - после ще ви дадем насока към конкретен продукт с доказан произход и устойчив във времето. 

Производител Master за професионалисти

От основно значение за професионалистите е те да приспособят работната си среда към своите нужди по най-бързия и лесен начин, като едновременно с това разходите за инвестиция се запазят ниски. Това най-лесно би могло да стане, ако заложат на Master - световния лидер в производството на уреди за обработка на въздуха. 

Безспорен факт е, че брандът има глобално присъствие, а многогодишния му опит го прави пазарен лидер за своята сфера. В основата му е предлагането на богат асортимент от артикули, всеки един от тях идеален за временно или постоянно отопление. 

Сдобийте се с едни наистина устойчиви машини с доказано присъствие на пазара повече от 50 години!

Онлайн магазин Eclima.bg - вашият доверен помощник

Ние от Eclima.bg стоим твърдо зад всеки наш клиент - тези от вас, които са ни гласували доверие през годините вече знаят това. Ако и вие сте вече на път да използвате едни от най-качествените продукти, то и Вие сте ни се доверили. 

Тук сме, за да се отзовем на всяко ваше запитване, да ви помогнем с всеки един казус и накрая заедно да стигнем до това, което търсим. 

При нас разбира се не присъства само един производител, а още много други, които заслужават да бъдат разгледани. 

Нашият екип е винаги до вас. Възползвайте се от нашия съвет!