fb pixel img

Ilmit

Фиксирана доставка
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1000

229.00лв

Фиксирана доставка
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1500

249.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Съществуват онлайн магазини, които могат да ви предложат разнообразие от продукти както на известни за потребителя марки, така и такива, за които малко информация е достъпна. Ние сме точно такъв тип онлайн магазин с разликата, че за всеки един производител, сме готови да дадем най-изчерпателната информация, така че клиентът да го опознае и в най-малките детайли. 

Две са нещата, за които можем да ви даде гаранция - едното е качеството на артикулите, които предлагаме, а второто са техните достъпни цени. 

Ilmit - познавате ли ги добре

Когато става на въпрос за тепърва развиващи се български брандове, няма как да не ви запознаем с един такъв. Може и да сте чували за тях, но дали сте информирани достатъчно, за да им се доверите. 

Този бранд за пръв път стъпва на пазара през недалечната 2017 година и въпреки не толкова дългогодишния си опит, успява да осигури едни от най-качествените решения за отопление чрез новата технология за инфрачервено отопление. 

Продуктите с тази марка - Ilmit се произвеждат в България, като едновременно с това разширяват търговската си мрежа в целия Европейски съюз. За наша огромна радост, ние също имаме пряк контакт с техните артикули и можем да ги предлагаме на нашите клиенти.

Ако Вие имате нужда от иновативна технология за отопление дори при най-тежките зимни условия, няма как да не се доверите на тази марка. 

Защо ние от Eclima.bg сме се доверили този бранд

Нашата основна цел, още когато за пръв път започнахме да се занимаваме с онлайн магазина си, е да дадем на потребителите удовлетвореност от направените поръчки и най-вече увереност, че са направили най-добрия избор. 

Eclima.bg - ние винаги ще ви дадем най-пълноценните знания за всеки един продукт, за да може да осигурете най-доброто за Вас, Вашето семейство или Вашия бизнес. 

Очакваме Ви и бъдете сигурни, че производителите, които сме подбрали за вас могат да ви изненадат!