fb pixel img

Havit

-34 %
2г. гаранция
Арома подарък
Най-купуван
Фиксирана доставка
Масажор за тяло (Масажна яка) за интензивен Шиацу (Shiatsu) масаж с 4 функции и затоплящ ефект
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Когато в онлайн пространството се появи нов производител е доказано, че потребителите гледат на него с доза недоверие. Това е съвсем нормално, най-вече защото липсва информация относно артикулите на дадения производителя. 

Поради тази причина, ние сме се заели със задачата да запознаем нашите потенциални клиенти с всяка една марка продукти, които се намират в нашия каталог. Важно е все пак да сте информирани с основните характеристики и цели на онези, които произвеждат най-доброто за Вас и вашия комфорт. 

А знаехте ли, че екипът, стоящ зад нашия онлайн магазин познава в детайли асортимента от артикули, които различните производители дават на крайния клиент. Ние сме тук, за да Ви помогнем - единственото, което ни е нужно е Вашето доверие.

Ако сте готови да работите с един от най-прогресивно развиващ се онлайн магазин за уреди в България, то ние ви очакваме!

Havit - иновативни решения за дома

Говорейки за иновации, техника, комфорт няма как да пропуснем производителя Havit, с чиито уреди си улесняваме ежедневието. 

Не се и съмняваме, че продуктите с тази марка, са не само високотехнологични, но и са път към интелигентното управление на дома. 

Ако и Вие искате да закупите продукти, които например могат да управляват дистанционно всяка климатична техника и уреди, работещи на инфрачервени честоти - заложете на този производител!

Вземете контрола във Вашите ръце и не се колебайте да преминете към един по-високотехнологичен дом, в който всеки уред ще бъде подвластен на Вашето управление.

Eclima.bg – ние залагаме на новите технологии

Когато стартирахме за пръв път дейността си, почти не знаехме как да повишим отзивчивостта ни към клиента. Това, в което бяхме сигурни е, че колкото се може повече хора трябва да имат възможността да получат информиран избор.

Ако и вие се сред тези, които имате желание и сте готови да получите този избор - потърсете ни! Ние винаги ще откликнем на Вашите запитвания.