fb pixel img

Защо да изберете Инверторни климатици Viessmann Vitoclima 200-S?

Защо да изберете Инверторни климатици Viessmann Vitoclima 200-S?

Публикувана от: Admin Публикувана на: 30/10/2023 Прочетена: 524 Коментари: 0

Инверторните климатици не само поддържат комфортна температура във вашия дом, но също така имат и значителни предимства за ефективност и икономия на енергия. Един от водещите производители на инверторни климатици е Viessmann. Започнало като семейно предприятие Viessmann залага на отговорна и устойчива дейност. Компанията залага на икономия, екология и социална отговорност в дейността си, за да бъдат задоволени нуждите на потребителите, без това да влошава условията на живот на следващите поколения. Постоянното подобряване на мерките за съхранение на ресурси и опазване на околната среда е част от корпоративната философия на Viessmann, Инверторен климатик Vitoclima 200-S представлява върховото им предложение на пазара. Той е част от новата гама климатици Vitoclima и съчетава в себе си всички функции и предимства на климатик от последно поколение. С високата си ефективност, многофункционалността си, безшумната работа и изтънчения дизайн той е перфектният избор за дома и офиса.

Висока ефективност

Viessmann Vitoclima 200-S се отличава с изключително висока ефективност при охлаждане и отопление. Този модел е оборудван с инверторен компресор, който регулира мощността на климатика според актуалните нужди. Това означава, че климатикът работи с по-ниска мощност, когато желаната температура е близка до настройките, което води до по-малка консумация на електроенергия. В сравнение с традиционните климатици, които постоянно включват и изключват компресора, Vitoclima 200-S е с иновативна инвертор плюс технология и осигурява по-голяма икономия на електроенергия. Това се отразява в намалени разходи за енергия и по-ниски сметки за отопление и охлаждане през годината.

Комфорт и тишина

Viessmann Vitoclima 200-S не само е ефективен, но също така предоставя и високо ниво на комфорт. Този климатик разполага със специален режим за нощно охлаждане, който поддържа оптимална температура, осигурявайки ви по-добър сън през летните нощи.

Освен това, Viessmann Vitoclima 200-S работи изключително тихо. Звукът на работа на климатика е намален до минимум - 19 dB, така че не ще ви пречи във вашите ежедневни дейности или във вашата работна обстановка. Този комфортен аспект го прави подходящ избор за всяка стая в дома ви или в офиса.

Лесен за управление

Viessmann Vitoclima 200-S е снабден със съвременно дистанционно управление, което го прави лесен за настройка и контрол. С помощта на този дистанционен пулт, можете бързо и лесно да регулирате температурата и влажността в стаята, както и да избирате различни режими на работа.

Освен това, моделът Vitoclima 200-S е съвместим със смарт устройства, като смартфони и таблети, което ви позволява да го контролирате дори когато сте далеч от дома. Този удобен допълнителен аспект осигурява максимална гъвкавост и контрол върху климатизацията ви.

Висококачествен дизайн

В допълнение към своите функционални предимства, Viessmann Vitoclima 200-S се отличава и със стилен и модерен дизайн. Този климатик ще се впише перфектно във всяка интериорна обстановка и ще добави естетическа стойност към вашия дом. С компактните си размери и елегантния си външен вид, този модел ще привлече вниманието на всеки, който го види.

Надеждност и гаранция

Viessmann е добре известен производител с дългогодишен опит в областта на климатизацията. Като инвестиция в продукт от тях, получавате надеждност и гаранция за дълготрайна работа. Гаранционният период на климатици Viessmann Vitoclima 200-S е 5 години.

Пречистен въздух

Климатиците от серия Vitoclima 200-S са снабдени с набор от филтри за пречистване на въздуха, с цел осигуряване на чист въздух и здравословна среда в помещението. 

 • Фотокаталитичен филтър
 • Haighdensity филтър
 • Био филтър

Многофункционост

Тази серия климатици са снабдени с голям набор от различни функции, които са създадени за удобство и максимален комфорт на потребителите. Ето само част от тях:

 • Еко режим
 • Нощен режим
 • Самопочистване
 • Самодиагностика
 • Защита от претоварване
 • Автоматичен рестарт
 • Функция 8°C
 • Функция за обезвлажняване
 • Таймер

Инвестирайки в инверторен климатик Viessmann Vitoclima 200-S, не само ще подобрите комфорта и качеството на вашия живот, но също така ще намалите разходите си за енергия и ще допринесете за опазването на природата чрез намаляване емисиите на парникови газове в атмосферата. Този климатик представлява съчетание на иновации, красота и функционалност, което го прави върховен избор за всеки, който търси перфектното климатично решение и то на достъпна цена! Моделът се предлага в мощности от 9 000 BTU до 24 000 BTU. Обади се още сега за поръчка на 0884 990 345.

Коментари

Напишете коментар

captcha comment