fb pixel img

Разкрийте потенциала на цветните климатици във вашия дом

Разкрийте потенциала на цветните климатици във вашия дом

Публикувана от: Admin Публикувана на: 29/06/2023 Прочетена: 118 Коментари: 0

В нашия стремеж към създаване на комфортна и естетически приятна обстановка в дома, цветните климатици се превръщат във все по-популярен избор. Традиционните бели климатици са заменени с модели, които впечатляват с живописни цветове и модерни дизайни. В този блог пост ще разкрием потенциала на цветните климатици във вашия дом и ще ви дадем няколко предложения за цветни климатични техники.

Нашите предложения за цветни климатици

Цветните климатици представляват не само функционално решение за отопление и охлаждане, но и средство за добавяне на стил и индивидуалност във вашия дом. Те комбинират естетика, удобство и напреднали технологии, предлагайки ви възможността да създадете уютна и стилна обстановка. Ето и нашите предложения за цветен климатик от доказани марки производители.

Серия EMURA III на Daikin

Климатиците от серия EMURA III на Daikin притежават забележителен, не натрапчив дизайн. Благодарение на извития преден и заден панел, вътрешното тяло се откроява с уникална стилна форма. Моделите се предлагат в три монохромни цветове - бял, сив и черен. Мощностите, които потребителя може да избира са от 7 000 BTU до 18 000 BTU.

Най-отличителните черти на серия климатици Daikin EMURA III са:

 • Термален сензор - определя текущата температура в помещението. След като определи температурата, разпределя въздуха равномерно в цялото помещение, като насочва топлия и хладния въздух към зоните, които се нуждаят от него.
 • Ефекта Коанда - оптимизира въздушния поток в режим на отопление (клапите се насочват надолу) и охлаждане (клапите се насочват нагоре).
 • 3 - измерен въздушен поток - системата за 3D въздушен поток комбинира вертикалните и хоризонталните, автоматично завъртащи се жалузи. По този начин създава равномерно разпределение на въздуха, дори в ъглите на големи пространства.
 • Технология Flash Streamer - разгражда алергени, полени и плесен, както и премахва миризми.
 • Вградено WiFi управление.

Серия EF – Kirigamine Zen на Mitsubishi Electric

Климатиците от дизайнерската серия EF – Kirigamine Zen съчетават в себе си изключителна енергийна ефективност с елегантен външен вид. Предлагат се в три цвята - Zen White (Бял), Zen Silver (Сребрист) и Zen Diamond (Черен). Освен това серия EF разполага с мощности от 9 000 BTU до 18 000 BTU, за да отговори на нуждите на различните по големина помещения.

Други отличителни черти, присъщи на моделите от тази серия са:

 • Вграден WiFi модул.
 • Енергийна ефективност A+++ в режим на охлаждане, A++ в режим на отопление (моделите с мощност 18 000 BTU са A++/A+).
 • Econo cool функция за контрол на температурата.
 • V Blocking филтър - с антивирусен ефект, задържа 99% от прилепналите вируси и други вредни вещества.

Серия Stylish на Daikin

Климатиците от Stylish серията на Daikin се предлагат в четири различни цвята - класически бял, сребрист, черен и чаено дърво. Когато зададете режим на работа, панелът на капака се движи успоредно с тялото и се съчетава перфектно с дизайна на всяко помещение. А заоблените ъгли перфектно се вписват към цялостната привлекателност на климатизатора. Вътрешните тела са едни от най-тънките и компактни на пазара с размери от едва 798(ш) x 189(д) x 295(в) mm.

Някой от най-отличителните черти на серия климатици Daikin Stylish са:

 • Мрежов сензор „око“ - измерва температурата на повърхността в помещението, за да създаде по-комфортен климат. След като определи текущата стайна температура, мрежовият сензор „око“ равномерно разпределя въздуха в помещението.
 • Вентилатор с нов дизайн - оптимизира въздушния поток за по-висока енергийна ефективност с ниски нива на шум.
 • Максимална ефективност - Stylish преодоставя най-високата ефективност в дизайнерският сегмент А+++ както в отопление така и за охлаждане (мощности 7 000 - 12 000 BTU).
 • Вградено WiFi управление.

Серия LN на Mitsubishi Electric

Климатиците от серия LN на Mitsubishi Electric се предлагат в четири цветови гами, които могат да се впишат и в най-авангардните пространства: рубиненочервен (Ruby Red), естествено бял (Natural White), перленобял (Pearl White) и черен оникс (Onyx Black). Освен това повърхността на корпуса придава дълбочина на цвета. Предлагат се моделит с мощности от 9 000 BTU до 21 000 BTU.

Други отличителни черти, присъщи на цялата серия LN:

 • Висока енергийна ефективност - моделите с мощности от 2,5 kW до 5 kW реализират енергиен клас A+++ в режим на охлаждане, а тези от 2,5 kW до 3,5 kW - А+++ в режим на отопление.
 • 3D I-See Sensor - улавя присъствието на хора в помещението и адаптира въздушния поток според нуждите на потребителя.
 • Двойни ламели - двата ламели работят независимо един от друг, като по този начин разпределят равномерно въздушния поток.
 • Plasma Quad система за филтрация на въздуха - нарушава клетъчната структура на вирусите и бактериите, осигурявайки чист и здравословен въздух за потребителя.
 • Вградено WiFi управление.

В заключение, цветните климатици представляват не само функционално решение за отопление и охлаждане на вашия дом, но и средство за добавяне на стил, индивидуалност и естетика. Те се превръщат във все по-популярен избор, тъй като предлагат възможност за персонализация и съчетаване с общия интериор на помещението.

Независимо дали търсите начин да обновите интериора си, да създадете фокусна точка или да добавите уют и стил, цветният климатик е отличен избор.

Коментари

Напишете коментар

captcha comment