fb pixel img

Нова серия климатици SMART PLUS от Mitsubishi Heavy

Нова серия климатици SMART PLUS от Mitsubishi Heavy

Публикувана от: Admin Публикувана на: 22/06/2023 Прочетена: 199 Коментари: 0

Марката Mitsubishi Heavy Industries е известна с висококачествените си продукти за климатизация, и най-новата им серия климатици SMART PLUS не прави изключение. Тези иновативни устройства са оборудвани с най-новите технологии и функции, които ги правят едни от най-интелигентните и енергоефективни на пазара.

Изцяло подкрепени от технологии: Основни предимства на серията Smart Plus

В днешно време технологиите проникват във всички сфери на нашия живот, включително и в областта на климатизацията. Серията Smart Plus (SRK-ZTL) на Mitsubishi Heavy е перфектен пример за това как съвременните технологии могат да трансформират и подобрят начина, по който контролираме и използваме климатичните системи. Ето някои от основните предимства, които предлага тази серия.

Изчистен дизайн

Дизайнът на серията е създаден отиталиански дизайнери в минималистичен стил, със

заоблени контури и изчистени линии. Моделите се предлагат в класически бял цвят, който хармонично се вписва във всеки европейски интериор.

Вградено Wifi управление

Уредите от Smart Plus идват с вградено WiFi управлениe, което пести време и електроенергия. Благодарение на приложението Smart M-Air можете лесно и удобно да контролирате своя климатик по всяко време и от всяко място. Априкацията дава възможност на потребителите да избират между различни функции и режими на работа. Освен това могат да получават справка за консумираната от климатичната техника електроенергия.

Висока сезонна ефективност

Новата серия на Mitsubishi Heavy е с енергиен клас A++ в режим на охлаждане, и предлага различни мощности от 1,5 kW до 7,1 kW. за максимален комфорт при охлаждане и отопление.

 В зависимост от големината на помещението ви и предпочитанията ви, можете да изберете подходящия модел, който ще ви осигури идеалната температура през цялата година.

Моделите с мощност 9000 BTU (SRK25ZTL-W) и 12 000 BTU (SRK35ZTL-W) постигат енергиен клас А++ и в режим на отопление, което гарантира икономична работа на машината през отоплителния сезон.

Самопочистваща функция

Благодарение на тази фунция, вътрешното тяло на климатика се изсушава, което от своя страна предотвратява образуването на плесен в охлаждащ режим. Времетраенето на функцията е 2 часа. Тя се стартира автоматично, след като приключи нормалната работа на системата.

3D автоматична функция

3D Auto функцията осигурява равномерно охлаждане и отопление, като едновременно с това предотвратява усещането за непрекъснато течение. Основният принцип на работа на тази функция е следния: три мотора извършват три независими контрола на струята въздух, която достига и до най-отдалечените ъгли на помещението.

Алерген-деактивиращ филтър

Можете да сте сигурни, че алерген-деактивиращият филтър ще осигури по-добър вътрешен микроклимат у дома ви. Полените и паразитите в козината на домашните любимци ще бъдат унищожени, а голяма част от бактериите, плесените и вирусите от домакинството ще бъдат неутрализирани.

В заключение, серията Smart Plus от Mitsubishi Heavy предлага широк спектър от предимства, благодарение на внедрените технологии и иновации. Тези климатици не само ви дават възможност да създавате идеални условия за комфорт, но и ви осигуряват енергийна ефективност, здравословен въздух и лесна употреба. Затова, ако търсите климатична система, която да отговаря на вашите изисквания за комфорт и технологичен напредък, серията Smart Plus на Mitsubishi Heavy е точно това.

Ние от Eclima.bg предлагаме всички мощности от серия SRK-ZTL, които да отговорят на нуждите на Вашето помещение.

Коментари

Напишете коментар

captcha comment