fb pixel img

Климатик 24 000 BTU (24-ка) за колко квадрата?

Климатик 24 000 BTU (24-ка) за колко квадрата?

Публикувана от: Admin Публикувана на: 11/08/2023 Прочетена: 1882 Коментари: 0

Когато става въпрос за комфорт в дома или офиса, климатикът играе ключова роля. Той не само осигурява приятна температура, но също така подпомага и качеството на въздуха. Една от основните задачи при избора на климатик обаче е да се определи каква мощност е нужна. Колко голямо помещение може да охлади или загрее климатик с мощност от 24 000 BTU (24-ка) ще разберете в днешната статия.

За каква площ е достатъчен климатик 24 ка?

Климатици 24-ка отдават приблизително 7 kW в режим на охлаждане и са подходящи за за помещения до 140 кубични метра. Такава мощност ще е достатъчна за отоплението на стая с голяма квадратура, даже и с две съседни стаи.

Нашите предложения за климатици 24 000 BTU

Климатик 24-ка предлага подходящата мощност, за да осигури комфорт в по-големи помещени. Но изборът на подходящ климатик може да бъде предизвикателство, тъй като на пазара се предлагат множество марки и модели. Ето затова ще ви представим някои от най-добрите ни предложения за климатици с мощност 24 000 BTU.

Начален клас: Климатик Gree GWH24ACE-K6DNA1A-I/GWH24QE-K6DNA1E-O FAIRY WiFi, 24000 BTU, Клас A++

Климатик Gree 24 от серия Fairy e уникална комбинация от високопроизводителни характеристики и иновативни функции.

Способността за WiFi управление (2.4GHz) на този модел ви позволява да контролирате температурата и други настройки директно от вашия смартфон или таблет, което означава, че може да контролирате климатика си докато сте на път или извън дома.

Интелигентната система за обезскрежаване автоматично премахва скрежа от външното тяло на климатика, подобрявайки неговата ефективност и продължителност на живот.

Опцията I-Feel включва мини сензор в дистанционното управление, който измерва температурата около вас и автоматично регулира уреда, за да осигури най-доброто ниво на комфорт.

Климатици Gree 24 ки са снабдени с Cold Plasma Generator (йонизатор), който помага за подобряване качеството на въздуха в помещението, като премахва прах, алергени и неприятни миризми.

Среден клас: Климатик KAISAI PRO HEAT KRP-24MEGI/KRP-24MEGO, 24000 BTU, Клас A+++

Климатик Kaisai 24 ка е част от професионалната серия NORDIC. С впечатляващия си модерен дизайн и функционалност, този модел е отличен избор за охлаждане и отопление на големи помещения.

Свързаността на WiFi ви позволява да контролирате устройството пряко от вашия смартфон или таблет, като ви позволява да регулирате температурата, настройките на вентилацията и много други, независимо дали сте вкъщи или на път.

Освен това, се отличава с висока енергийна ефективност - с нива на SEER 8.5 А+++ и SCOP 5.3 А++, той едва ли има съперници по отношение на енергоспестяване. Това означава, че можете да се наслаждавате на оптимална температура във вашето помещение, без да се притеснявате за високи сметки за електроенергия.

KAISAI PRO HEAT KRP-24MEGI/KRP-24MEGO е също така способен да работи при широк диапазон на външни температури - до -25°C, което го прави идеален за използване през зимата.

Висок клас: Климатик Toshiba RAS-B24J2KVSG-E/RAS-24J2AVSG-E EDGE, 24000 BTU, Клас А++

Климатик Toshiba 24-ка от хиперинверторната серия EDGE се отличава с изключително изчистени линии, матово покритие и деликатен LED индикатор, който отбелязва режима на работа и активираните функции.

Моделът е с дизайн, който изцяло съответства на минималистичната визия за модерен дом, а функциите, с които разполага осигуряват лесна експлоатация за потребителя.

Климатици Toshiba Edge разполагат с Ultra Pure филтър, който улавя до 94% фините прахови частици PM 2.5 с големитна 2.5μm.

Magic Coil технологията се грижи за намаляването на влагата и потискането на микроорганизми. Специалната алуминиева намотка предотвратява образуването на конденз по вътрешния вентилатор. За гарантирано качество на въздуха, той продължава своята работа дори след изключване на климатика.

В заключение, климатик с мощност от 24 000 BTU е една изключително функционална опция за охлаждане или отопление на по-големи помещения. Според общоприетите стандарти, тази мощност е подходяща за помещения до около 140 куб.м. Разбира се, това може да варира в зависимост от различни фактори, включително изолацията, височината на тавана, броят и типа на прозорците, изложението на помещението и др.

Изборът на правилния климатик за вашите нужди е важна стъпка към постигане на оптимален комфорт и енергийна ефективност във вашия дом или офис. Ето затова ние от Eclima.bg ще ви помогнем с определянето на правилния размер климатик за Вашето помещението.

Коментари

Напишете коментар

captcha comment