fb pixel img

Климатици промоции и топ цени

Филтрирано търсене
-7 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Най-тих
-10 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Най-икономичен
-8 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Най-икономичен
-8 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Най-икономичен
-8 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Арома подарък
-7 % намаление
Безплатна доставка
3г. гаранция
Безплатен монтаж
-13 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
-16 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
-6 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Най-тих
-5 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Най-купуван
-7 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
-7 % намаление
Безплатна доставка
3 г. гаранция
Безплатен монтаж
Арома подарък
Показани 1 от 12 | 117 (10 Страници)

В днешно време климатикът се е превърнал в един от основните елементи в един дом. Уредът отдавна не е лукс, а си чиста доза необходимост в забързаното ежедневие. Още повече, че Европейския съюз предоставя програми за енергийна ефективност, според които имате право да подмените текущия си замърсяващ околната среда отоплителен уред с нов евтин климатик с безплатен монтаж.

HTML TidyПечките на твърди ресурси - дърва и въглища станаха доста голям враг на обществото и климата, така че хората започнаха да се ориентират все повече и повече към контролиране на температурата вкъщи посредством електричество. Най-важното нещо, с което трябва да разполагате, обаче, за да си позволите ефективна работа в тази насока, а именно надеждни марка климатици с безплатен монтаж. Мощността на един климатик се определя от неговия BTU - колкото е по-голямо, толкова за по-голяма квадратура може да послужи.

Ако търсите възможности откъде може да закупите евтини, устойчиви на ползване във времето климатични решения, то вашето място е eclima.bg – фирма за климатици, който винаги ще намери нещо за вас, съобразено с нуждите ви. Готови ли сте да работите с един от най-изявените онлайн магазини за малки и големи инвенторни и хиперинверторни стенни климатици в България?

В настоящата категория ще откриете опция да закупите уреди за контролирате на климата в домашни условия във висока степен, чрез произведени от водещи фирми климатизационни техники, които са много добре познати на българския пазар. Разгледайте какво ви предлагаме, за да може този поглед да ви помогне да придобиете по-ясна представа за онова, с което може да се сдобиете.

Евтини климатици с монтаж на ниски цени за цялата страна

Разнообразието в нашия асортимент ще ви помогне да разберете, че разполагате с невероятната оферта да избирате измежду водещи компании за създаването на климатични системи, без да се притеснявате от някакви нередности. Те, от своя страна, ще ви помагат в ежедневието с бърза работа, безпроблемно представяне за години напред.

Закупуването на инверторни климатици от нашия онлайн магазин може да ви дари и с невероятни ползи. Някои от тях са бърза и безпроблемна доставка до едни от най-големите градове в държавата. Разполагаме с готовност за доставка на прозоречен климатик до всяка точка в страната. Успяваме да поддържаме високо ниво, благодарение на ефективно управление и предоставяне на професионално обслужване, рядко срещано на пазара.

Безплатен монтаж на климатици за охлаждане, както и за отопление при ниски температури

След това ще се порадвате на включен безплатен стандартен монтаж от компетентните ни служители и накраяHTML Tidy ще се сдобиете с учудващи години гаранция, заради които ние сме още по-горди. Не сме се чувствали по-сигурни в себе си от момента, в който започнахме да развиваме своята дейност, споделяме без да се притесняваме, тъй като сме сред лидерите в бранша.

Закупуването на климатична техника на ниска цена от eclima.bg подпомага здравето на човек в известен смисъл, тъй като му позволява да контролира нормалната температура на помещението, в което се намира. Може да проверите в нашия блог, където ще намерите полезни съвети именно в тази връзка. Важно е въздухът да получава пречистване със точните препарати, за да се използва дълго време самия стенен климатик за отопление.

Закупуване на инверторни климатици онлайн с реални мнения от онлайн магазин eclima.bg

Eclima.bg е един от водещите онлайн магазини в България, когато говорим само за климатизация. Предлагаме всички известни марки климатици онлайн на страхотни цени - GreeDaikin, MitsubishiFujitsu, с които ще се отоплявате безупречно, особено с подходящ BTU и максимална ефективност А+++. Разбира се, ние предлагаме и широк спектър от консумативи, с които да поддържате климатиците си във възможно най-цветущо състояние дълги години след покупката. Как да го направите - може да прочетете в блога или да се консултирате с екипа ни.

Друг вариант е да се възползвате от конвектори и радиатори, но те служат основно за отопление, не и за охлаждане, каквото получавате от климатичните инсталации. Именно затова те се предпочитат от хората, понеже осигуряват комфорт както при отопление, така и при охлаждане. За почистване са лесни, а самия процес става бързо и елементарно.

Даваме възможност на нашите клиенти да се радват на добро обслужване, множество съпътстващи изненади към купения комплект (арома аксесоари) под формата на подарък. Естествено, пазарувайки от нас, вие си осигурявате невероятни комфорт и уют в дома и офиса, а това е нещо, което много хора безуспешно търсят месеци, а понякога и години наред.

Сравнение на климатиците по квадратура и btu клас

В таблицата по-долу може да откриете и съпоставите предимствата на двата основни вида климатици:

⭐ Инверторни климатици

Консумация на по-малко електроенергия

По-безшумна работа

Равномерно отопление и охлаждане

⭐ Хиперинверторни климатици

Най-икономичните на пазара

Най-безшумните модели

Най-ниска консумация на ел. енергия

Над всичко за нашия екип е удовлетвореността на крайния клиент, който може да сравни спокойно цените на климатиците в eclima.bg с тези при конкуренцията.

Всички посетител има правото да разгледа и купи евтин климатик по свой избор и след консултация, ако има нужда от нея. Имате опцията да сравните разнообразни системи за отопление на въздуха, да получите информация за почистването им и нивото на шум, както и да се възползвате от изгодните оферти, които ще откриете в този сайт.

Избор на инверторен климатик 7, 9, 12, 14, 18, 24, с и без външно тяло

Климатици без външно тяло се продават и онлайн, което е предпоставка да получите по-добър избор, а и не само. По този начин може да се консултирате с повече търговци и да научите нови подробности за всеки инверторен климатик без външно тяло, на който сте попаднали и който е предизвикал интереса ви.

С програма REECL за енергийна ефективност имате възможност да получитеHTML Tidy безвъзмездно средства, с които да се възползвате от изгодни оферти за покупка на любими климатични уреди и да се възползвате от допълнителни оферти, като консултация за избор и управление, сключване на договор за почистване на вентилатори, както и на цялостната система на електроуреда.

Други опции за пречистване на въздуха от влагата, каквито функции имат климатиците, ви предпазват и от по-влажни и тежък въздух. Daikin и Mitsubishi са предпочитани модели с включен стандартен монтаж и почистване на филтри във времето, ако желаете да се възползвате в максимална степен от А+++ ефективността на климатика. За тази цел, прегледайте наличните продукти в категорията с най-икономичните хиперинверторни климатици.

Закупуване на климатична система с безплатна доставка

С програма енергийна ефективност бихте могли да закупите продукти, техника и уреди за вашия дом с включен безплатен монатж и доставка с цялостна защита. Дали в програмата са включени бойлери, малки радиатори и други уреди в категория климатизация е въпрос на интерпретация. Изборът на тип стандартен или инверторен мини мобилен климатик за охлаждане е една от възможностите за пречистване на въздуха вкъщи.

Най-добрите климатици за всяка квадратура стая

Няма никакво значение колко голяма е стаята, която искате да отоплявате или охлаждате с климатична техника. Може да закупите малък инверторен климатик - 7 ца или 9 ка, както и средни варианти - 12 ка или 14 ка, а понякога ще е нужен голям вариант - 18 ка и дори 24 ка.

Друго има значение - откъде ще закупите нужното. И докато физическите магазини на големите вериги малко или много ощетяват клиента във връзка със своето разположение, то не стои така въпроса с интернет търговците.

Eclima.bg е сайт за климатици за охлаждане и отопление, в който можете да закупите своя избран модел и марка климатик от всяко населено място в България.

Любими места за пазаруване на потребителите не са само физическите магазини, но и изгодни онлайн оферти, с които човек може да получи безплатни услуги, например консултация за почистване на уреда, как да постигне ефективно управление и най-вече да сравни различни продукти и модели климатици Daikin, Mitshubishi, Fujitsu, Midea и т.н.

Възможността да се сравни един тип модел с друг предоставя идеална възможност да се купи продукт с максимална сигурност, подходящ за помещението, където ще се използва. Със сигурност информацията, която получавате в страницата на всеки модел в eclima.bg, както и наличните данни са над онова, което сте очаквали. Всеки може да си купи инверторен климатик, но дали ще е подходящия, зависи от нивото ви на компетенция. Потърсете ни за консултация, за да направите правилен избор!

Изборът на изгоден и евтин климатик за дома или офиса винаги стои на дневен ред. Независимо дали ще използвате климатици за отопление или за охлаждане, трябва да вземете предвид няколко фактора:

  • Размер на помещението - от това зависи мощността на климатика (BTU);
  • Бюджет - продават се различни класове и марки климатици;
  • Модел - може да изберете стенен модел, прозоречен, ъглов, подов, стоящ и т.н.

Най-добре би било да се консултирате със специалисти, каквито работят в eclima.bg.

Най-добрите марки климатици в цял свят е трудно да се определят кои точно са. Причината е, че всеки дом има нужда от различен по вид климатик, различни цели - отопление или охлаждане, както и цените на климатиците варират в зависимост от размера им.

Сред водещите марки климатици често се споменават Fujitsu, Mitsubishi, Daikin, Gree, Toshiba. Въпреки това бихте могли да се доверите и на всички останали марки, тъй като най-важното за един климатик е да изпълнява целите, за които е закупен.

В случай че имате нужда от консултация, бихте могли да потърсите екипа на eclima.bg, за да ви помогне в направата на подходящ избор климатик.

Климатикът трябва да бъде избран на база кубатура, а не на квадратура. Ако приемем, че стаята е 15 квадрата и е стандартно висока 2.5 метра, тогава сумата възлиза на 37.5 кубични метра.

За тази площ е най-подходящ климатик 9-ка. За повече информация може да се свържете с eclima.bg на телефон 0884 990 345.

3.83 | 167